Jobcoaching

Wat is jobcoaching?

Er zijn medewerkers die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben om goed uit de verf te komen op hun werkplek. Een ervaren jobcoach geeft adviezen en reikt hulpmiddelen aan waardoor de medewerker beter gaan functioneren in het werk.

Wanneer wordt een jobcoachingstraject ingezet?

Het doel van jobcoaching is om het functioneren van een werknemer op een specifieke werkplek te verbeteren of te herstellen. Jobcoaching wordt over het algemeen ingezet bij 1 ste spoor re-integratie.

Wat bereiken we met jobcoaching?

Uiteindelijk is het de bedoeling dat de betreffende medewerker voldoende handvatten heeft om weer zelfstandig goed te kunnen functioneren en de jobcoach overbodig is.

Jobcoaching bij Bakker & Bosch, een persoonlijk traject

De jobcoach neemt contact op met de opdrachtgever voor een nadere toelichting en het maken van afspraken. Vervolgens vindt kennismaking plaats met de medewerker en diens werkplek. Aan de hand van de vraagstelling van de opdrachtgever en in relatie tot de werkplek, beschrijven de jobcoach en de medewerker samen de coachingsdoelen. Deze worden steeds concreet geformuleerd zodat voor alle partijen transparant is wanneer wat gebeurt en wie daarvoor verantwoordelijk is.

Nieuwsgierig naar onze persoonlijke aanpak?
In een vrijblijvend gesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen en hoe onze arbeidsmobiliteit trajecten eruit zien. Bovendien vinden we het belangrijk dat het klikt tussen de kandidaat en onze coach. Om die reden kan er altijd van tevoren een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Marijn van den Bosch op het telefoonnummer 088-5550909.


 
Marijn van den Bosch - Senior Consultant Arbeidsmobiliteit
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
Senior Consultant Arbeidsmobiliteit

088 - 555 0909
info@bakkerenbosch.nl