Jobcoaching

Er zijn medewerkers die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben om goed uit de verf te komen op hun werkplek. Een ervaren jobcoach geeft adviezen en reikt hulpmiddelen aan waardoor de medewerkers beter functioneren in het werk.

Wanneer wordt een jobcoachingstraject ingezet?
Het doel van jobcoaching is om het functioneren van een werknemer op een specifieke werkplek te verbeteren of te herstellen. Jobcoaching wordt over het algemeen ingezet bij 1e spoor re-integratie. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de betreffende medewerker voldoende handvatten heeft om weer zelfstandig goed te kunnen functioneren en de jobcoach overbodig is.

Jobcoaching via Bakker & Bosch
De jobcoach neemt contact op met de opdrachtgever voor een nadere toelichting en het maken van afspraken. Vervolgens vindt kennismaking plaats met de medewerker en diens werkplek. Aan de hand van de vraagstelling van de opdrachtgever en in relatie tot de werkplek, beschrijven de jobcoach en de medewerker samen de coachingsdoelen. Deze worden steeds concreet geformuleerd zodat voor alle partijen transparant is wanneer wat gebeurt en wie daarvoor verantwoordelijk is.

Nieuwsgierig naar onze persoonlijke aanpak?
In een vrijblijvend gesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen en hoe onze arbeidsmobiliteit trajecten eruit zien. Bovendien vinden we het belangrijk dat het klikt tussen de kandidaat en onze coach. Om die reden kan er altijd van tevoren een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 
Marijn van den Bosch - Senior Consultant ArbeidsmobiliteitContactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909


 


 

HR Consultant


 
"Binnen jouw organisatie kun je te maken krijgen met interessante HR vraagstukken of projecten. Ondanks dat het een mooie kans is om hiermee aan de slag te gaan, kan het zo zijn dat je niet de juiste expertise in huis hebt of simpelweg niet voldoende tijd. Vanuit mijn rol als Senior HR Consultant wil ik jou in deze situatie graag ondersteunen, adviseren en vooral ontlasten. Samen met jou wil ik werken aan succes! Wat ik meeneem? Passie voor het vak, een brede kennis en ervaring van HR en persoonlijke interesse in de organisatie en de medewerkers"

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram