Loopbaancoaching

Loopbaancoaching helpt medewerkers om loopbaanwensen en -mogelijkheden stap voor stap te ontdekken. Wat past nou echt bij de kwaliteiten, ervaringen, talenten en passies van de medewerker. Het loopbaantraject biedt de medewerker de ruimte om zich af te vragen wat nu echt intrinsiek bij hem past. Er wordt op een onbevangen manier gekeken welke werkzaamheden/functies inmiddels (beter) bij de medewerker passen. Vragen als ‘Wat past nou echt bij de kwaliteiten, ervaringen, talenten en passies van de medewerker?’ worden tijdens het loopbaancoachingstraject beantwoord.

Wanneer wordt loopbaancoaching ingezet?
Na het volgen van loopbaancoaching is er een duidelijk loopbaanprofiel. Dit zorgt ervoor dat de oriëntatie op (interne) arbeidsmarktmogelijkheden beter afgestemd kan worden. Hierdoor wordt de baan die goed bij de medewerker past sneller gevonden. Dit kan uiteraard binnen de eigen organisatie zijn, wellicht al met aanpassingen van de eigen functie, of een baan bij een nieuwe werkgever.
 
Wat bereiken we met loopbaancoaching?
We onderzoeken samen met de medewerker zijn persoonlijkheid, passie, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, interesses, capaciteiten en competenties en werken samen toe naar een goed doordacht loopbaanprofiel. Het loopbaanprofiel geeft een goed beeld.

Nieuwsgierig naar onze persoonlijke aanpak? 
In een vrijblijvend gesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen en hoe onze arbeidsmobiliteit trajecten eruit zien. Bovendien vinden we het belangrijk dat het klikt tussen de kandidaat en onze coach. Om die reden kan er altijd van tevoren een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 


 
 

Marijn van den Bosch - Senior Consultant ArbeidsmobiliteitContactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909


 


 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram