Outplacement

Al jaren begeleiden wij outplacementkandidaten succesvol naar nieuwe passende banen of naar een ander duurzaam toekomstperspectief. Dit doen we met een persoonlijke aanpak en met oprechte betrokkenheid en interesse in zowel kandidaat als opdrachtgever. Dit doen we samen, met respect voor elkaar en anderen. Dat is bewezen effectief en betrouwbaar gebleken.
 
Bakker & Bosch is een full-service HR-bureau. U kunt bij ons terecht voor outplacement- re-integratie- en mobiliteitstrajecten. Ook denken we graag met jou mee op het gebied van recruitment, interne talentontwikkeling en competentie sturing.


Outplacement via Bakker & Bosch
Tijdens dit traject wordt de kandidaat individueel intensief gecoacht, getraind, begeleid en uiteindelijk bemiddeld naar een nieuwe baan buiten de huidige werkgever.
 
De lengte van het outplacementtraject wordt, in overleg met werkgever en kandidaat, vooraf vastgesteld. Hiervoor stippelen we voor aanvang een persoonlijk en specialistisch maatwerktraject uit en bepalen we welke modules er nodig zijn om de gewenste, nieuwe baan te vinden en te behouden. 

Een persoonlijk en intensief maatwerktraject
Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak met een specialistisch maatwerktraject. Hierbij staan de wensen en ontwikkelbehoefte van de kandidaat centraal. Tijdens het traject doorloopt iedereen dezelfde fases maar met inzet van verschillende modules, tegelijk of achtereenvolgend. Op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de kandidaat wordt een voorlopig maatwerktrajectplan voorgesteld. Dit voorlopig maatwerktrajectplan wordt na het intakegesprek verder uitgekristalliseerd.

Tijdens het outplacementtraject doorlopen we de volgende fases:
 1. Intakefase
 2. Reflectiefase
 3. Onderzoeks- en oriëntatiefase
 4. Trainingsfase
 5. Sollicitatie- en plaatsingsfase
 6. Nazorgfase

Jobhunting als belangrijk onderdeel van het outplacementtraject
Bakker & Bosch heeft een groot aantal recruiters in dienst. Deze collega’s worden ingezet om invulling te geven aan het proactief en gericht bemiddelen van onze kandidaten. Hiervoor wordt onder andere ons landelijk netwerk binnen de publieke en private sector ingezet.

Wat kandidaten zeggen over ons:Voordelen outplacementtraject
 
 • Op maat samengesteld begeleidingstraject;
 • Persoonlijke aanpak; 
 • Regionaal karakter, altijd een vestiging in de buurt;
 • Groot en actueel landelijk werkgeversnetwerk; 
 • Hoog uitstroompercentage; 
 • Een vast aanspreekpunt; 
 • Ervaren en gecertificeerde loopbaancoaches.

 

Nieuwsgierig naar onze persoonlijke aanpak?
In een vrijblijvend gesprek lichten we graag toe wat we voor u kunnen betekenen. Bovendien vinden we het belangrijk dat het klikt tussen de kandidaat en onze outplacementcoach. Om die reden kan er altijd van tevoren een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Contact Outplacement

 
Marijn van den Bosch - Senior Consultant ArbeidsmobiliteitContactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909


 


 

HR Consultant


 
"Binnen jouw organisatie kun je te maken krijgen met interessante HR vraagstukken of projecten. Ondanks dat het een mooie kans is om hiermee aan de slag te gaan, kan het zo zijn dat je niet de juiste expertise in huis hebt of simpelweg niet voldoende tijd. Vanuit mijn rol als Senior HR Consultant wil ik jou in deze situatie graag ondersteunen, adviseren en vooral ontlasten. Samen met jou wil ik werken aan succes! Wat ik meeneem? Passie voor het vak, een brede kennis en ervaring van HR en persoonlijke interesse in de organisatie en de medewerkers"

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram