Outplacement

Al jaren begeleiden wij outplacementkandidaten succesvol naar nieuwe passende banen of naar een ander duurzaam toekomstperspectief. Dit doen we met een persoonlijke aanpak en met oprechte betrokkenheid en interesse in zowel kandidaat als opdrachtgever. Dit doen we samen, met respect voor elkaar en anderen. Dat is bewezen effectief en betrouwbaar gebleken.
 
Bakker & Bosch is een full-service HR-bureau. U kunt bij ons terecht voor outplacement- re-integratie- en mobiliteitstrajecten. Ook denken we graag met u mee op het gebied van recruitment, interne talentontwikkeling en competentie sturing.
 
Outplacement door Bakker & Bosch

Tijdens dit traject wordt de kandidaat individueel intensief gecoacht, getraind, begeleid en uiteindelijk bemiddeld naar een nieuwe baan buiten de huidige werkgever.
 
De lengte van het outplacementtraject wordt, in overleg met werkgever en kandidaat, vooraf vastgesteld. Hiervoor stippelen we voor aanvang een persoonlijk en specialistisch maatwerktraject uit en bepalen we welke modules er nodig zijn om de gewenste, nieuwe baan te vinden en te behouden.
 
Een persoonlijk en intensief maatwerktraject

Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak met een specialistisch maatwerktraject. Hierbij staan de wensen en ontwikkelbehoefte van de kandidaat centraal. Tijdens het traject doorloopt iedereen dezelfde fases maar met inzet van verschillende modules, tegelijk of achtereenvolgend. Op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de kandidaat wordt een voorlopig maatwerktrajectplan voorgesteld. Dit voorlopig maatwerktrajectplan wordt na het intakegesprek verder uitgekristalliseerd.

Tijdens het outplacementtraject doorlopen we de volgende fases:
 1. Intakefase
 2. Reflectiefase
 3. Onderzoeks- en oriëntatiefase
 4. Trainingsfase
 5. Sollicitatie- en plaatsingsfase
 6. Nazorgfase
Jobhunting als belangrijk onderdeel van het outplacementtraject

Bakker & Bosch heeft een groot aantal recruiters in dienst. Deze collega’s worden ingezet om invulling te geven aan het proactief en gericht bemiddelen van onze kandidaten. Hiervoor wordt onder andere ons landelijk netwerk binnen de publieke en private sector ingezet.

Wat kandidaten zeggen over ons:


De voordelen van een outplacementtraject bij Bakker & Bosch:
 • Op maat samengesteld begeleidingstraject;
 • Persoonlijke aanpak; 
 • Regionaal karakter, altijd een vestiging in de buurt;
 • Groot en actueel landelijk werkgeversnetwerk; 
 • Hoog uitstroompercentage; 
 • Een vast aanspreekpunt; 
 • Ervaren en gecertificeerde loopbaancoaches.

Nieuwsgierig naar onze persoonlijke aanpak?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag toe wat we voor u kunnen betekenen. Bovendien vinden we het belangrijk dat het klikt tussen de kandidaat en onze outplacementcoach. Om die reden kan er altijd van tevoren een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Marijn van den Bosch op het telefoonnummer 088-5550909.

Contact Outplacement
 
Marijn van den Bosch - Senior Consultant Arbeidsmobiliteit
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
Senior Consultant Arbeidsmobiliteit

088 - 555 0909
info@bakkerenbosch.nl