Op zoek naar een baan in de energiemarkt?

De energiemarkt is volop in ontwikkeling. De druk van overheid en maatschappij om meer duurzame energie te leveren neemt toe, apparaten worden zuiniger en huishoudens gebruiken steeds minder gas. Ontwikkelingen die een groot effect hebben op de energiebedrijven en vragen om het anders inrichten van de organisatie. Dit kan enkel door gebruik te maken van de juiste mensen. Want die zijn van essentieel belang voor het bereiken van succes. Bij onze klanten in de energiebranche zien we dat de vraag naar flexibel personeel blijft bestaan. Daarnaast signaleren we een toenemende vraag naar specifieke kwaliteiten en competenties van medewerkers.

Bakker & Bosch weet wat speelt in de markt en welke personeelsbehoefte daarbij nodig is. We zorgen ervoor dat we de beste professionals met de juiste kennis en ervaring inzetten. Zowel op flexibele als op vaste basis.
Wij bemiddelen voornamelijk op het gebied van:
  • Human Resource
  • Analyse & Finance
  • Customer care
  • Marketing
  • Sales


Ben je toch liever werkzaam in een andere branche? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! We zijn namelijk actief binnen de specialisaties: volkshuisvesting en vastgoed, zorg, foodzakelijke dienstverleningretaillogistiek en productiebank- en verzekeringswezen en publieke sector.

 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: