Op zoek naar een partij voor arbeidsmobiliteit, loopbaancoaching en personeelsontwikkeling?


Naast onze specialisatie op het gebied van 1. recruitment waar we in diverse branches een verscheidenheid aan vacatures bieden en 2. HR Consultancy waar we organisaties adviseren rondom (de ontwikkeling van) mensen, middelen en processen op strategisch, tactisch en operationeel niveau, zijn we tevens ervaren op het gebied van 3. arbeidsmobiliteit, loopbaancoaching en personeelsontwikkeling.

Steeds vaker dwingen nieuwe ontwikkelingen en prioriteiten u om anders te gaan werken dan wel de organisatie te veranderen. Niet altijd kunt u deze verandering op een effectieve manier inzetten met het huidige personeelsbestand. Daarnaast zullen er medewerkers zijn die merken dat de organisatie niet meer aansluit bij hun competenties en of persoonlijkheid, maar niet makkelijk durven te veranderen. Op dat moment kan Bakker & Bosch uw medewerker helpen niet langer af te wachten maar kunnen we helpen met het durven nemen van een beslissing die voor zowel uw organisatie als de betreffende medewerker positief zal uitpakken. Wij brengen (uw) medewerkers op een positieve manier in beweging.
 
Bakker & Bosch biedt ondersteuning op het gebied van arbeidsmobiliteit en personeelsontwikkeling. Wij richten ons op de (semi) publieke sector en mensen die daarin werkzaam zijn. Wij verbinden mens en werk, en ondersteunen bij personeelsontwikkeling en arbeidsmobiliteit. Hierdoor brengen wij loopbanen op een positieve manier in beweging.
 
Al jaren begeleiden wij kandidaten succesvol naar nieuwe passende banen of naar een ander duurzaam toekomstperspectief. Dit doen we met oprechte interesse en een specialistische en persoonlijke aanpak in zowel kandidaat als opdrachtgever. Dit doen we samen, met respect voor elkaar en anderen. Deze aanpak is al jaren effectief en betrouwbaar gebleken.
 
In de afgelopen 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige partner op het gebied van arbeidsmobiliteit, loopbaancoaching en recruitment. We werken landelijk en beschikken regionaal over ervaren herstel-, loopbaan-, sollicitatie- en ondernemerscoaches, trainers, recruiters en jobhunters. 
 
U kunt bij ons terecht voor diensten op het gebied van:
 
  • Recruitment
  • Arbeidsmobiliteitstrajecten
  • Outplacementtrajecten
  • 2de spoor re-integratietrajecten
  • Loopbaancoaching


Op zoek naar een nieuwe baan en benieuwd wat wij op dat vlak bieden? Bekijk dan hier ons actuele vacatureaanbod. Onze specialisaties daarin zijn: volkshuisvesting en vastgoedzorgenergiefood, zakelijke dienstverlening, retaillogistiek en productie en bank- en verzekeringswezen.

 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: