Op zoek naar een baan in de retail branche?

Koopt straks iedereen online? Lopen de winkelstraten leeg? Actuele vragen die typerend zijn voor de veranderende retail branche. Deze veranderingen brengen voor organisaties zowel kansen als bedreigingen
met zich mee. Essentieel blijft dat het de medewerkers in deze branche zijn die het verschil maken in het wel of niet succesvol zijn als organisatie. Wij zijn trots op onze klanten die in deze chaotische tijden succes weten te behalen door de juiste personen op de juiste plek te zetten. Bij Bakker & Bosch zijn we zeer ervaren in het selecteren van de juiste mensen voor de juiste positie binnen de retail branche. Wij bemiddelen voornamelijk op het gebied van:
  • Accountmanagement
  • Filiaalmanagement
  • Productiebegeleiding
  • Inkoop
  • Productmanagement
  • Logistiek


Bekijk onze retail vacatures

Heb jij een commerciële instelling? Kun je mensen enthousiasmeren om goederen en/of diensten af te nemen?Bijvoorbeeld als salesmanager, verkoopmedewerker bekijk dan onze retail vacatures.Of bekijk de andere specialisaties waarbinnen we actief zijn; volkshuisvesting en vastgoed, zorg, energiefoodzakelijke dienstverlening, logistiek en productiebank- en verzekeringswezen en publieke sector.

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: