Op zoek naar een baan in de volkshuisvesting en vastgoed sector?

Vastgoed-talent is onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Vastgoed-talent werkt voor grote en kleine woningcorporaties en vastgoedorganisaties verspreid door heel Nederland. 

Onze professionals zijn snel inzetbaar en door hun kennis en ervaring in staat snel en correct in te spelen op de dagelijkse problematieken binnen de sector. De afgelopen jaren voerden organisaties flinke bezuinigingen door, ook op personeelsuitgaven. Naar verwachting zullen de personeelsuitgaven de komende jaren weer licht gaan stijgen. Het is daarom van belang om als corporatie of vastgoedorganisatie tijdig te investeren in de juiste mensen. Een combinatie van een betrouwbaar vast team en een deskundige flexibele schil is van essentieel belang om als organisatie optimaal te presteren. Wij leveren aan deze prestatie dagelijks een bijdrage door onze klanten in de corporatie- en vastgoedsector te voorzien van de meest deskundige professionals die zowel tijdelijk als vast inzetbaar zijn. 

Bezoek de website van Vastgoed-talent voor meer informatie over dit label.


Of bekijk de andere specialisaties waarbinnen we actief zijn; zorg, energie, food, zakelijke dienstverlening, retail, logistiek en productiebank- en verzekeringswezen en publieke sector.

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: