Coaching & Re-integratie

Wij bieden ondersteuning aan werknemers als zij vastlopen in hun functioneren, of uit (moeten) kijken naar een nieuwe baan.

Al onze coachingstrajecten zijn maatwerk. Op basis van een persoonlijk intakegesprek met de werkgever of de werknemer óf de werkgever en werknemer samen, kijken we waar de behoefte ligt en wat nodig is om succes te realiseren. Onze coachingstrajecten zijn gericht op:

  • Loopbaanbegeleiding
  • Outplacement
  • Mobiliteit van werknemers
  • Omgang met veranderingen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Re-integratie
 

Outplacement

Bij Bakker & Bosch praten wij, als we het hebben over outplacement, liever over een coachingstraject van ‘werk naar werk’. Een traject waarbij één van onze coaches de kandidaat een-op-een begeleidt van de huidige functie naar een nieuwe baan buiten de huidige werkgever. Deze begeleiding is maatwerk; ieder mens is immers uniek. Maar het doel is voor iedereen gelijk: een nieuwe start bij een andere werkgever in een passende functie. Een baan die aansluit bij jouw wensen, talenten en kunde. Lees meer over Outplacement.

 

Re-integratie 2e spoor

Bent u werkgever en zoekt u deskundige begeleiding van uw zieke werknemer bij het vinden van een baan buiten uw organisatie? Dan bent u bij Bakker & Bosch aan het juiste adres. 
 
Onze re-integratiecoaches begeleiden uw zieke werknemer naar een succesvolle herintreding bij een andere werkgever, ook wel re-integratie 2e spoor genoemd. Lees meer over Re-integratie 2e spoor.

 

Coaching on-the-job

Ben je onlangs een nieuwe uitdaging aangegaan en heb je behoefte aan een extern klankbord? Kies dan voor een personal coach van Bakker & Bosch. Onze personal coaches helpen je graag vooruit.
 
Ook voor werkgevers is het van belang dat de juiste persoon op de juiste plek binnen de organisatie zit. Wij zijn er daarom ook voor werkgevers. Door de verwachtingen te analyseren ten aanzien van de medewerkers binnen een organisatie. En om vervolgens persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden effectief in te zetten of juist te kijken naar andere mogelijkheden, zoals uitstroom en in- en externe overplaatsing. Lees meer over coaching on-the-job.

 

Loopbaanbegeleiding

Heb je behoefte aan begeleiding bij het maken van keuzes op het gebied van werk en carrière? Een loopbaantraject van Bakker & Bosch helpt je bij het herpakken van grip op je loopbaan. 
 
Tijdens een loopbaanbegeleidingstraject ga je als kandidaat actief aan de slag. Aan de hand van diverse opdrachten krijg je nieuwe inzichten ten aanzien van de loopbaan. Om goede keuzes te kunnen maken voor de toekomst is het belangrijk veel over jezelf te weten. Door dieper in te gaan op kernvragen als ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘wat kan ik?', krijg je meer inzicht in je persoonlijkheid, je kwaliteiten en je valkuilen. Deze inzichten vormen de leidraad bij het maken van verdere keuzes tijdens je loopbaan. Lees meer over Loopbaanbegeleiding.

 

Assessments

Inzicht in iemands talenten, interesses en vaardigheden helpt zowel werknemer als werkgever bij het maken van de juiste keuzes en bij het effectief inzetten van kwaliteiten en vaardigheden. Assessments geven deze inzichten en bieden houvast bij loopbaanvraagstukken en sollicitatietrajecten. 

 

Zoekt u een bedrijf gericht op coachingstrajecten in de omgeving van Waalwijk, Tilburg, Den Bosch of Breda?


Wilt u een werknemer aanmelden voor een re-integratie traject in de omgeving van Waalwijk, Drunen, Nieuwkuijk, Tilburg, Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Vught, Moerdijk, Goes, Dongen, Roosendaal, Kaatsheuvel, Raamsdonksveer, Vlijmen, Oisterwijk, Boxtel of Goirle? Onze coaches hebben jarenlange ervaring in coachingstrajecten en kennen de arbeidsmarkt als geen ander. Zo is Bakker & Bosch in staat om de persoonlijke situatie van de kandidaat te vertalen naar mogelijkheden.


Kennis maken?
Wij vinden het belangrijk dat het klikt tussen de kandidaat en onze coach. Om die reden kan er altijd van tevoren een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 088-5550909 of mailen naar info@bakkerenbosch.nl.

 
Marijn van den Bosch - Senior Consultant Arbeidsmobiliteit
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
Senior Consultant Arbeidsmobiliteit

088 - 555 0909
info@bakkerenbosch.nl

 


 

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.