Coaching on-the-job


Behoefte aan coaching on-the-job?

Ben je onlangs een nieuwe uitdaging aangegaan en heb je behoefte aan een extern klankbord? Kies dan voor een personal coach van Bakker & Bosch. Onze personal coaches helpen je graag vooruit.
 
Ook voor werkgevers is het van belang dat de juiste persoon op de juiste plek binnen de organisatie zit. Wij zijn er daarom ook voor werkgevers. Door de verwachtingen te analyseren ten aanzien van de medewerkers binnen een organisatie. En om vervolgens persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden effectief in te zetten of juist te kijken naar andere mogelijkheden, zoals uitstroom en in- en externe overplaatsing.
 


Wie en wanneer komt (u) in aanmerking voor coaching on-the-job?

  • Elk individu of werknemer die behoefte heeft aan een extern klankbord.
  • Organisaties of opdrachtgevers die hun verwachtingen en wensen ten aanzien van werknemers in kaart willen brengen en hierop willen anticiperen. 


Het gewenste resultaat van coaching on-the-job

  • Voor werknemers en individuen: u leert omgaan met veranderingen op de werkvloer, functioneert weer optimaal en krijgt aanwezig stress onder controle.
  • Voor organisaties: u schetst een helder beeld van wat u van uw werknemers verwacht en leert dit vertalen in concrete functiebeschrijvingen. Hierdoor ontstaat een juiste match tussen werknemer en functie(s). 


Termijn van het coaching on-the-job traject

De tijdstermijn verschilt per persoon en is afhankelijk van diverse factoren. Tijdens het intakegesprek stemmen we de doelen en verwachtingen af. Vervolgens maken we afspraken over de duur en frequentie van de dienstverlening.
 
Wij vinden het belangrijk dat onze kandidaat en coach een wederzijdse klik met elkaar hebben. Daarom vindt altijd vóór de start van een coachingstraject een vrijblijvend intakegesprek plaats.


Kennis maken?
Onze coaches hebben jarenlange ervaring in loopbaanbegeleiding en kennen de arbeidsmarkt als geen ander. Zo zijn zij snel in staat om de persoonlijke situatie van de kandidaat te vertalen naar mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat het klikt tussen de kandidaat en onze coach. Om die reden kan er altijd van tevoren een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Bas Londeman op het telefoonnummer 088-5550909 of 06-39662064.


 
Bas Londeman - Senior Consultant Arbeidsmobiliteit
Contactpersoon

Bas Londeman
Senior Consultant Arbeidsmobiliteit

06 - 39 66 20 64
088 - 555 0909
b.londeman@bakkerenbosch.nl