Loopbaanbegeleiding

Op zoek naar loopbaanbegeleiding op het gebied van werk en carrière?

Heb je behoefte aan begeleiding bij het maken van keuzes op het gebied van werk en carrière? Een loopbaantraject van Bakker & Bosch helpt je bij het herpakken van grip op je loopbaan. 
 
Tijdens een loopbaanbegeleidingstraject ga je als kandidaat actief aan de slag. Aan de hand van diverse opdrachten krijg je nieuwe inzichten ten aanzien van de loopbaan. Om goede keuzes te kunnen maken voor de toekomst is het belangrijk veel over jezelf te weten. Door dieper in te gaan op kernvragen als ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’ en ‘wat kan ik, krijg je meer inzicht in je persoonlijkheid, je kwaliteiten en je valkuilen. Deze inzichten vormen de leidraad bij het maken van verdere keuzes tijdens je loopbaan.
 


Hoe ziet een loopbaanbegeleidingstraject eruit?

Een loopbaanoriëntatie traject is opgesplitst in vijf fasen:
  • Fase 1: zelfanalyse (wie ben ik, wat wil ik?)
  • Fase 2: loopbaananalyse (welke keuzes zijn gemaakt en waarom?)
  • Fase 3: analyse van capaciteiten en vaardigheden beroepenoriëntatie (wat kan ik en wat is mogelijk?)
  • Fase 4: loopbaanoriëntatie (op onderzoek naar beroepen en functies)
  • Fase 5: toekomstanalyse (van keuze, via actieplan naar actie) 
In circa elf gesprekken doorlopen kandidaat en coach het gehele traject. De kandidaat werkt ook thuis aan opdrachten. De doorlooptijd van een traject is afhankelijk van de frequentie van de afspraken, maar varieert van drie maanden tot maximaal een half jaar. Binnen het traject is het ook mogelijk om een interesse-/beroepenoriëntatietest of competentietest af te leggen.
Tijdens de vijf fasen is de loopbaanbegeleider zowel coach als adviseur. We schakelen één loopbaanbegeleider in voor het gehele traject; dit om de vertrouwensband tussen coach en kandidaat optimaal te houden.
 
Wij vinden het belangrijk dat onze kandidaat en loopbaanbegeleider een wederzijdse klik met elkaar hebben. Daarom vindt altijd vóór de start van een loopbaanoriëntatie traject een vrijblijvend intakegesprek plaats.Kennis maken?
Onze coaches hebben jarenlange ervaring in loopbaanbegeleiding en kennen de arbeidsmarkt als geen ander. Zo zijn zij snel in staat om de persoonlijke situatie van de kandidaat te vertalen naar mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat het klikt tussen de kandidaat en onze coach. Om die reden kan er altijd van tevoren een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Bas Londeman op het telefoonnummer 088-5550909 of 06-39662064.


 
Bas Londeman - Senior Consultant Arbeidsmobiliteit
Contactpersoon

Bas Londeman
Senior Consultant Arbeidsmobiliteit

06 - 39 66 20 64
088 - 555 0909
b.londeman@bakkerenbosch.nl