Salaris & functieomschrijving: Commercieel medewerker buitendienst

Vacature: commercieel medewerker buitendienst
Op zoek naar werk als commercieel medewerker buitendienst?

Wij hebben op dit moment meerdere vacatures als commercieel medewerker buitendienst. Hierdoor zijn wij op zoek naar verschillende medewerkers om de commerciële buitendienst te versterken! Heb jij interesse? Lees dan verder!

De functie van Commercieel medewerker buitennendienst is ontstaan om het huidige team te versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en stressbestendige medewerker die kan en wil meebouwen aan een verdere groei van het bedrijf!

Functie omschrijving: Commercieel medewerker buitendienst

Je vervult een proactieve spilfunctie tussen de interne organisatie en de klanten. 
Je werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van bestaande klanten waarbij je actief meedenkt met de klant en additionele omzet weet te genereren. Je signaleert continue kansen en je weet deze om te zetten naar een resultaat dat te allen tijden aansluit bij de wensen van de klant. Daarnaast ben je bezig met het genereren van new business door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Bij klanten weet je jezelf snel te verplaatsen in hun specifieke situatie, behoefte en zodoende weet jij jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Door snel te schakelen en probleemoplossend te denken weet jij je, ook in onverwachte situaties, op hoog niveau te onderscheiden. Je bent succesvol in het opbouwen, onderhouden en binden van relaties en dit geeft je veel voldoening.

Functie eisen: Commercieel medewerker buitendienst

In een nieuwe collega zoeken wij iemand die over de volgende kwaliteiten beschikt: 
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk; 
• zowel zelfstandig als in een team kunnen werken; 
• HBO werk- en denkniveau; 
• sterk in netwerken en het uitbouwen van bestaande relaties; 
• bereid om veel onderweg te zijn.

Persoonlijke eigenschappen van een commercieel medewerker buitendienst: 
• Je bent proactief, doelgericht en nauwkeurig; 
• Je hebt sterke organisatorische- en planningsvaardigheden; 
• Je past in een flexibele, ‘platte’ organisatie met directe communicatie; 
• Je bent stressbestendig; 
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden: Commercieel medewerker buitendienst

Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en verantwoordelijke baan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is het salaris van een commercieel medewerker buitendienst afhankelijk van leeftijd, opleiding en opgedane ervaring.

Werktijden voor een commercieel medewerker buitendienst
Bij voorkeur zoeken wij iemand voor 40 uur per week. Parttime is bespreekbaar. Daarnaast biedt de werkgever indien gewenst flexibele werkdagen waarbij het mogelijk is om vanuit huis te werken.

Opleiding- en doorgroeimogelijkheden commercieel medewerker buitendienst
Er is voldoende aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling, de werkgever stimuleert werknemers om een opleiding/scholing te volgen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. 

Werkzoekende
Klinkt bovenstaande vacature interessant over en wil jij werken als commercieel medewerker buitendienst? Solliciteer direct!

Werkgever
Bent u op zoek naar een commercieel medewerker buitendienst voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een groot database aan werkzoekenden!
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.