Salaris & functieomschrijving: E-commerce medewerker

Vacature: E-commerce medewerker
 
Op zoek naar werk als E-commerce medewerker?

Wij hebben op dit moment meerdere vacatures als E-commerce medewerker. Hierdoor zijn wij op zoek naar verschillende medewerkers ter versterking van het huidige team! Heb jij interesse? Lees dan verder!

De functie van E-commerce medewerker is ontstaan om het huidige team te versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en stressbestendige medewerker die kan en wil meebouwen aan een verdere groei van het bedrijf!
 

Functie omschrijving: E-commerce medewerker

Als E-commerce specialist werk je proactief samen met bestaande en nieuwe online retailers om de commerciële resultaten te verbeteren. Je schrijft content voor de diverse merken/producten en komt met creatieve en praktische ideeën om de e-commerce resultaten verder te verhogen. Je werkt nauw samen met je collega’s van sales met het oog op het maximaliseren van de online verkoop, minimaliseren van de voorraad en streven naar een optimale winstgevendheid. 

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van klantinformatie van e-commerce partners om deze vervolgens om te zetten in strategische en/of concrete acties. Door jouw kennis en analyses ben je in staat om suggesties aan te dragen om het assortiment te optimaliseren op basis van data. Je volgt trends en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce die relevant zijn voor de organisatie en bezoekt soms samen met sales collega’s bestaande online Retail klanten en prospects. Continu zorg je voor het professionaliseren van de samenwerking met retailers.
 

Functie eisen: E-commerce medewerker

- Je hebt een afgeronde HBO opleiding 
- Je hebt een aantal jaren ervaring in een functie waarin de online omgeving centraal staat 
- Je bent een zelfstarter, pro actief en resultaatgericht
- Je hebt strategisch inzicht en bent analytisch sterk 
- Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal 
- Je hebt ervaring met Word, Excel, Powerpoint, Google analytics, SEO en HTML 

Persoonlijke eigenschappen van een E-commerce medewerker:
• Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband functioneren
• Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner
• Je hebt commercieel inzicht en bent klantgericht
• Je bent administratief goed onderlegd en bent handig in het gebruik van systemen
• Je bent in staat om snel te schakelen tussen diverse werkzaamheden en weet ook in hectische situaties het overzicht te behouden
 

Arbeidsvoorwaarden: E-commerce medewerker

Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en verantwoordelijke baan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is het salaris van een E-commerce medewerker afhankelijk van leeftijd, opleiding en opgedane ervaring.

Werktijden voor een E-commerce medewerker
Bij voorkeur zoeken wij iemand voor 40 uur per week. Parttime is bespreekbaar. Daarnaast biedt de werkgever indien gewenst flexibele werkdagen waarbij het mogelijk is om vanuit huis te werken.

Opleiding- en doorgroeimogelijkheden E-commerce medewerker
Er is voldoende aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling, de werkgever stimuleert werknemers om een opleiding/scholing te volgen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. 

Werkzoekende
Klinkt bovenstaande vacature interessant over en wil jij werken als E-commerce medewerker? Solliciteer direct!

Werkgever
Bent u op zoek naar een E-commerce medewerker voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een groot database aan werkzoekenden!
 
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: