Salaris & functieomschrijving: Medewerker evenementen

Functie omschrijving: Outbound medewerker evenementen

Als telefonisch verkoper ben je onderdeel van het binnendienst team en ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten, klantbeheer van bestaande en nieuwe klanten, upselling van activiteiten en houdt je gegevens bij in het CRM pakket.

Je verkoopt m2 voor onze beurzen, dit vindt allemaal telefonisch plaats. Je informeert ondernemers over de beurzen die wij organiseren en probeert de ondernemer ervan te overtuigen waarom hij of zij deel dient te nemen aan de beurs. 
Wanneer de beurs georganiseerd wordt ben jij onderdeel van ons organisatieteam en ga je mee naar de beurs om daar te helpen en de ondernemers te ontmoeten waarmee je telefonisch contact hebt gehad.
 

Functie eisen: Outbound medewerker evenementen

- Je bent commercieel 
- Je hebt lef en je bent resultaatgericht 
- Je hebt affiniteit met media, een drive om te scoren 
- Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie 
- Je hebt een flexibele werkhouding ten opzichte van deadlines 
- Je hebt een proactieve houding met een klantgerichte insteek 
- Je bent part-time beschikbaar voor 16 tot 20 uur tussen 09:00 uur en 13:00 uur.
 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een professionele en deskundige organisator van diverse regionale beurzen. Ze staan voor relatief kleinschalige en sfeervolle beurzen, waarbij de kwaliteit van persoonlijk contact tussen bezoeker en exposant centraal staat. Deskundig, georganiseerd en resultaatgericht in het werk, waarbij ze door continue kwaliteitsbewaking streven naar het optimaliseren van hun diensten. 

Het aangaan en onderhouden van langdurige relaties met klanten staat bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel. Dit wordt nagestreefd door persoonlijk contact en mensgerichtheid, waarbij samenspraak een belangrijke rol vervult. 
 

Arbeidsvoorwaarden: Outbound medewerker evenementen

EOnze opdrachtgever biedt een afwisselende en verantwoordelijke baan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is het salaris van een outbound medewerker evenementen afhankelijk van leeftijd, opleiding en opgedane ervaring.

Werktijden voor een outbound medewerker evenementen
Bij voorkeur zoeken wij iemand voor 40 uur per week. Parttime is bespreekbaar. Daarnaast biedt de werkgever indien gewenst flexibele werkdagen waarbij het mogelijk is om vanuit huis te werken.

Opleiding- en doorgroeimogelijkheden outbound medewerker evenementen
Er is voldoende aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling, de werkgever stimuleert werknemers om een opleiding/scholing te volgen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. 

Werkzoekende
Klinkt bovenstaande vacature interessant en wil jij werken als outbound medewerker evenementen? Solliciteer direct!

Werkgever
Bent u op zoek naar een outbound medewerker voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een groot database aan werkzoekenden!
 
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: