Salaris & functieomschrijving: Verhuurmakelaar

Vacature: commercieel medewerker binnendienst

Op zoek naar werk als verhuurmakelaar?
Wij hebben op dit moment meerdere vacatures als verhuurmakelaar. Hierdoor zijn wij op zoek naar verschillende medewerkers ter versterking! Heb jij interesse? Lees dan verder!

De functie van verhuurmakelaar is ontstaan om het huidige team te versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en stressbestendige medewerker die kan en wil meebouwen aan een verdere groei van het bedrijf!
 

Functie omschrijving: verhuurmakelaar

De verhuurmakelaar die wij zoeken verzorgt nieuwe huurovereenkomsten en ondersteunt het team met administratieve werkzaamheden. 

Je bent verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces van A tot Z. Denk hierbij aan het adverteren van woningen, het toetsen van inkomensgegevens, het plannen van bezichtigingen en het opleveren van woningen. 

De bestaande portefeuille is gevuld met zowel huurwoningen voor de vrije sector als voor de sociale woningmarkt. Naast het begeleiden van (nieuwe) huurders heb je ook regelmatig contact met (onder)aannemers en ben jij vaak het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten waarbij je de juiste mensen weet in te schakelen om deze zo snel mogelijk op te lossen. Hier wordt dus een hoge mate van zelfstandigheid van je gevraagd. Verder word je betrokken bij zowel nieuwe als bestaande woningbouwprojecten. Er wordt een dienstverlenende houding van je verwacht en je vindt het belangrijk dat je huurders tevreden zijn over de service. 
 

Functie eisen: Verhuurmakelaar

- Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau; 
- Je hebt een administratieve functie vervuld binnen de vastgoedsector en/of makelaardij; 
- Technische/bouwkundige kennis is een pre; 
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
- Je hebt een goede kennis van MS Office en ervaring in het werken met diverse systemen; 
- Je bent voor het begeleiden van bewonersavonden/kijkdagen in de avonden en/of weekenden beschikbaar. 

Persoonlijke eigenschappen van een verhuurmakelaar: 
- Je bent representatief, staat stevig in je schoenen, neemt initiatief en werkt secuur; 
- Je bent als persoon ambitieus, enthousiast en energiek; 
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent gewend om te schakelen met personen van verschillende geledingen, denk hierbij ook aan een project waarin COA kandidaten moeten worden gehuisvest; 
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. 
 

Arbeidsvoorwaarden: Verhuurmakelaar

Deze functie kan op basis van vast dienstverband, ZZP/freelance of detacheringsbasis vervult worden en de mogelijkheid tot verlenging van deze opdracht is aanwezig. 

Onze opdrachtgever biedt een afwisselende en verantwoordelijke baan met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is het salaris van een verhuurmakelaar afhankelijk van leeftijd, opleiding en opgedane ervaring.

Werktijden voor een verhuurmakelaar
Bij voorkeur zoeken wij iemand voor 40 uur per week. Parttime is bespreekbaar. Daarnaast biedt de werkgever indien gewenst flexibele werkdagen waarbij het mogelijk is om vanuit huis te werken.

Opleiding- en doorgroeimogelijkheden verhuurmakelaar
Er is voldoende aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling, de werkgever stimuleert werknemers om een opleiding/scholing te volgen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. 

Werkzoekende
Klinkt bovenstaande vacature interessant over en wil jij werken als verhuurmakelaar? Solliciteer direct!

Werkgever
Bent u op zoek naar een verhuurmakelaar voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben een groot database aan werkzoekenden!
 
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: