HR Consultancy


Op zoek naar ondersteuning op het gebied van Human Resources?

Bakker & Bosch adviseert organisaties op het gebied van human resources. Dit doen wij zowel op strategisch, als op tactisch en operationeel niveau. De (ontwikkeling van) mensen, middelen en processen binnen de organisatie staan hierbij centraal.
 
We hebben jarenlange ervaring in het oplossen van HR vraagstukken en hebben daarnaast ‘gevoel voor’ mensen. Uw wensen en doelstellingen hanteren we altijd als uitgangspunt. En deze houden we gedurende het adviestraject ook nauwlettend in de gaten. 

Wij bieden ondersteuning bij de volgende onderwerpen:
  • Arbeidsovereenkomsten en flexibele overeenkomsten
  • Functieprofielen
  • Ontslag
  • Functioneren en beoordelen
  • Personeelsadministratie en dossiers
  • Werving en selectie van personeel
  • Ziekte en verzuim
  • Outplacement
  • Re-integratieHR Quick Scan

Wilt u graag weten hoe uw organisatie er op het gebied van HR voorstaat? Of heeft u twijfels over de compleetheid hiervan? Bakker & Bosch helpt u inzicht te krijgen in het HR-beleid van uw organisatie door de sterke en zwakke punten van uw organisatie in kaart te brengen. Lees meer over de HR Quick Scan.
 


HR Support

Bakker & Bosch ondersteunt organisaties met personeelsactiviteiten. Zo helpen we organisaties met het opzetten van HR-activiteiten, maar bieden we ook permanente ondersteuning die past bij uw behoefte. Lees meer over HR Support.
 


Interim Management

Heeft u problemen op uw HR-afdeling en kunt u snelle en tijdelijke ondersteuning gebruiken? Onze interim HR professionals helpen u graag. Door professionele en kundige interimmers met de juiste ervaring in te schakelen, blijft de kwaliteit en continuïteit van uw HR-afdeling gewaarborgd. Lees meer over Interim Management.Verzuimbegeleiding

Bij Bakker & Bosch helpen we u met het opstellen van een goed verzuimbeleid en zorgen we voor een correcte, kundige en actieve verzuimbegeleiding. Lees meer over Verzuimbegeleiding.

 


 

Zijn uw dossiers op orde

Goede dossiervorming is altijd belangrijk geweest maar met de nieuwe wetgeving per 1 juli (Wet Werk en Zekerheid) zal een goede opbouw van personeelsdossiers cruciaal worden. Wilt u weten of uw dossiers op orde zijn neem dan contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvende afspraak.