HR Consultancy

Ben je op zoek naar ondersteuning op het gebied van Human Resources? Bakker & Bosch ondersteunt en adviseert uiteenlopende organisaties op het gebied van human resources. Dit doen wij zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. De (ontwikkeling van) mensen, middelen en processen binnen de organisatie staan hierbij centraal.

We hebben jarenlange ervaring in het oplossen van HR vraagstukken en hebben daarnaast ‘gevoel voor’ mensen. Jouw wensen en doelstellingen hanteren we altijd als uitgangspunt. Deze houden we gedurende het adviestraject daarom nauwlettend in de gaten.


Op welke gebieden kunnen wij ondersteuning en/of advies bieden?

 • Arbeidsovereenkomsten en flexibele overeenkomsten
 • Gebruikersovereenkomsten (auto van de zaak, telefoon, laptop etc.)  
 • Functieprofielen en een functiewaarderingssysteem
 • Salarisschalen en beloningsstructuur  
 • Ontslag
 • Functioneren en beoordelen en/of het implementeren van een functionerings- en beoordelingssysteem  
 • Vitaliteit en gezondheid  
 • Personeelsreglement / personeelshandboek  
 • Personeelsadministratie en dossieropbouw  
 • Werving en selectie van personeel
 • Ziekte en verzuim
 • Outplacement
 • Re-integratie
 • Coaching

HR Advies
HR Advies kan vanuit diverse perspectieven interessant zijn voor jouw organisatie. Je hebt binnen de organisatie geen HR-afdeling, je kunt door de huidige werkzaamheden niet voldoende tijd vrijmaken of je hebt niet de juiste expertise in huis. In dat geval biedt HR Advies de juiste oplossing. Met HR Advies nemen wij het project volledig (of deels) bij jou uit handen en zorgen we voor een maatwerk oplossing én verzorgen we de implementatie. Lees meer over HR Advies.

HR Quick Scan
Wil je graag weten hoe jouw organisatie er op het gebied van HR voorstaat? Of heb je twijfels over de compleetheid hiervan? Bakker & Bosch helpt je inzicht te krijgen in het HR-beleid van jouw organisatie door de sterke en zwakke punten van jouw organisatie in kaart te brengen. Lees meer over de HR Quick Scan.

HR Support
Bakker & Bosch ondersteunt organisaties met personeelsactiviteiten. Zo helpen we organisaties met het opzetten van HR-activiteiten, maar bieden we ook permanente ondersteuning die past bij uw behoefte. Lees meer over HR Support.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)
Naast onze werving en selectie activiteiten ondersteunen wij organisaties ook bij de inrichting van het recruitment proces of worden de recruitmentprocessen (gedeeltelijk) aan ons uitbesteed. Dit wordt ook wel RPO genoemd, dit staat voor Recruitment Proces Outsourcing. Lees meer over RPO.  

Interim management
Heeft u problemen op uw HR-afdeling en kunt u snelle en tijdelijke ondersteuning gebruiken? Onze interim HR professionals helpen u graag. Door professionele en kundige interimmers met de juiste ervaring in te schakelen, blijft de kwaliteit en continuïteit van uw HR-afdeling gewaarborgd. Lees meer over Interim Management.

Verzuimbegeleiding
Bij Bakker & Bosch helpen we u met het opstellen van een goed verzuimbeleid en zorgen we voor een correcte, kundige en actieve verzuimbegeleiding. Lees meer over Verzuimbegeleiding. 

Benieuwd naar onze persoonlijke aanpak?
In een vrijblijvend gesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen en hoe onze HR-dienstverlening eruit ziet. 
Marijn van den Bosch - Senior Consultant ArbeidsmobiliteitContactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909


 


 

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram