HR Quick Scan

Voor veel organisaties geldt dat medewerkers het succes bepalen van de organisatie. Ondanks dat het binnen de organisatie niet altijd de hoogste prioriteit heeft, zijn gestroomlijnde HR-processen daarom van groot belang. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Bakker & Bosch kan jou helpen inzicht te krijgen in het huidige HR-beleid van jouw organisatie. Door middel van het invullen van onze HR-Quick Scan brengen we de sterke punten en ontwikkelpunten voor jou in kaart. En daarmee kunnen we jou adviseren waar mogelijke kansen liggen om het HR-beleid van jouw organisatie verder te optimaliseren.

Ben je benieuwd of er voor jouw organisatie kansen liggen op het gebied van HR? Of weet jij dat er kansen liggen, maar ben je benieuwd waar precies? Vul hier jouw gegevens in en wij sturen jou geheel vrijblijvend onze HR-Quick Scan toe.

Het invullen van de vragenlijst vraagt ongeveer 30-40 minuten van jouw tijd. Onze HR-Quick Scan gaat in op diverse onderwerpen binnen HR, te denken valt aan: werving & selectie, personeelsadministratie, verzuim, functioneren & beoordelen, belonen, scholing en Arbo. Wanneer je de HR-Quick Scan volledig hebt ingevuld, zorgen wij ervoor dat de resultaten verwerkt worden en plannen we (indien gewenst) een persoonlijk gesprek in om de resultaten te bespreken.  

     


   

Marijn van den Bosch
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  


 

HR Consultant


 
"Binnen jouw organisatie kun je te maken krijgen met interessante HR vraagstukken of projecten. Ondanks dat het een mooie kans is om hiermee aan de slag te gaan, kan het zo zijn dat je niet de juiste expertise in huis hebt of simpelweg niet voldoende tijd. Vanuit mijn rol als Senior HR Consultant wil ik jou in deze situatie graag ondersteunen, adviseren en vooral ontlasten. Samen met jou wil ik werken aan succes! Wat ik meeneem? Passie voor het vak, een brede kennis en ervaring van HR en persoonlijke interesse in de organisatie en de medewerkers"

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram