HR Quick Scan

Voor veel organisaties geldt dat medewerkers het succes bepalen van de organisatie. Ondanks dat het binnen de organisatie niet altijd de hoogste prioriteit heeft zijn gestroomlijnde HR-processen daarom van groot belang. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Bakker & Bosch HR Diensten kan u helpen inzicht te krijgen in het huidige HR-beleid van uw organisatie. Door middel van het invullen van onze HR Quick Scan brengen we de sterke punten en ontwikkelpunten voor u in kaart. En daarmee kunnen we u adviseren waar mogelijke kansen liggen om het HR-beleid van uw organisatie verder te optimaliseren.

Bent u benieuwd of er voor uw organisatie kansen liggen op het gebied van HR? Of weet u dat er kansen liggen, maar bent u benieuwd waar precies? Vul hier uw gegevens in en wij sturen u geheel vrijblijvend onze HR Quick Scan toe.

Het invullen van de vragenlijst vraagt ongeveer 30-40 minuten van uw tijd. Onze HR Quick Scan gaat in op diverse onderwerpen binnen HR, te denken valt aan: werving & selectie, personeelsadministratie, verzuim, functioneren & beoordelen, belonen, scholing en Arbo. Indien u de HR Quick Scan volledig heeft ingevuld zorgen wij ervoor dat de resultaten verwerkt worden en plannen we (indien gewenst) een persoonlijk gesprek in om de resultaten te bespreken.  
     

   

Marijn van den Bosch
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  


 

HR Consultant


 
"Binnen uw organisatie kunt u te maken krijgen met interessante HR vraagstukken of projecten. Ondanks dat het een mooie kans is om hiermee aan de slag te gaan kan het zo zijn dat u niet de juiste expertise in huis heeft of simpelweg niet voldoende tijd. Vanuit mijn rol als HR Consultant wil ik u in deze situatie graag ondersteunen, adviseren en vooral ontlasten. Samen met u wil ik werken aan succes! Wat ik meeneem? Passie voor het vak, persoonlijke interesse in organisatie en medewerkers en een brede kennis van HR."

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram