HR Quick Scan

Wilt u graag weten hoe uw organisatie er op het gebied van HR voorstaat? Of heeft u twijfels over de compleetheid hiervan? Bakker & Bosch helpt u inzicht te krijgen in het HR-beleid van uw organisatie door de sterke en zwakke punten van uw organisatie in kaart te brengen. Hiervoor hebben wij een HR Quick Scan ontwikkeld. In deze quick scan komen uiteenlopende aspecten op het gebied van HR aan de orde zoals, werving, arbeidsovereenkomsten, verzuim et cetera.

Wilt u een HR Quick Scan voor uw organisatie uitvoeren? Vul hier uw gegevens in. Wij sturen de HR Quick Scan vervolgens vrijblijvend naar u toe. 

Het invullen van de HR Quick Scan neemt ongeveer 30 tot 45 minuten van uw tijd in beslag. Indien u de HR Quick Scan volledig heeft ingevuld zullen wij de resultaten voor u verwerken en indien wenselijk een persoonlijk gesprek met u inplannen om de resultaten te bespreken.  
     

   

Marijn van den Bosch
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  


 

HR Consultant


 
"Binnen uw organisatie kunt u te maken krijgen met interessante HR vraagstukken of projecten. Ondanks dat het een mooie kans is om hiermee aan de slag te gaan kan het zo zijn dat u niet de juiste expertise in huis heeft of simpelweg niet voldoende tijd. Vanuit mijn rol als HR Consultant wil ik u in deze situatie graag ondersteunen, adviseren en vooral ontlasten. Samen met u wil ik werken aan succes! Wat ik meeneem? Passie voor het vak, persoonlijke interesse in organisatie en medewerkers en een brede kennis van HR."

Personeel nodig?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: