HR Support

Wat is HR Support?
U kunt met uiteenlopende HR vraagstukken te maken krijgen. Door onze brede expertise kunnen wij u ondersteunen en/of adviseren. HR Support kan variëren van het uitvoeren van administratieve taken, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten, correspondentie omtrent functioneren of addenda tot het adviseren omtrent de ontwikkeling van medewerkers, het opzetten van een ondernemingsraad, verzuim, disfunctioneren of uitdiensttreding.          

Wanneer HR Support? 
HR Support kan vanuit verschillende perspectieven interessant zijn. U heeft binnen uw organisatie geen aparte HR-afdeling en/of u heeft onvoldoende expertise in huis. Alle vragen omtrent HR komen daardoor bij verschillende personen binnen de organisatie terecht die hier veel tijd mee kwijt zijn. Met HR Support nemen wij de gewenste HR werkzaamheden volledig voor u uit handen of geven we u een passend advies.

Casus 1: Arbeidsovereenkomst & addendum
Er gaat een nieuwe medewerker starten en daar moet uiteraard een arbeidsovereenkomst voor opgesteld worden. Deze positie is ontstaan omdat de medewerker die voorheen deze functie bekleed heeft intern promotie zal maken naar een nieuwe functie. Wij zorgen ervoor dat er voor de nieuwe medewerker een arbeidsovereenkomst wordt opgesteld en dat de medewerker die van functie wijzigt een addendum ontvangt op zijn huidige arbeidsovereenkomst.

Casus 2: Disfunctioneren
Binnen de organisatie is een medewerker die al langere tijd niet volgens verwachting functioneert. Wij geven advies hoe u het beste met deze situatie om kunt gaan en welke acties er ondernomen moeten worden.

Casus 3: Disfunctioneren
Tijdens een persoonsuitje heeft een medewerker zich buitensporig gedragen. Wij adviseren u hoe u deze situatie het beste kunt aanpakken, welke acties ondernomen moeten worden en dat de desbetreffende medewerker een schriftelijke officiële waarschuwing ontvangt.  

Wat klanten zeggen over ons:
Testimonial HR Support Ingrid Keetels

Hoe werkt HR Support?
Bij HR support werken we op basis van een jaarabonnement waarbij een vast aantal uren afgesproken wordt. Afhankelijk van uw behoefte spreken we samen af wat het gewenste aantal uren is. Dit kan variëren van twee tot acht of meer uur per maand. Als u een maand geen gebruik maakt van het aantal afgenomen uren, dan neemt u deze gewoon mee naar de volgende maand. De uren zijn namelijk drie maanden geldig. Heeft u meer uren nodig? Dan factureren wij de extra uren tegen een gereduceerd tarief, wat met u voorafgaand besproken wordt.
 

   

Marijn van den Bosch
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  


 

HR Consultant


 
"Binnen uw organisatie kunt u te maken krijgen met interessante HR vraagstukken of projecten. Ondanks dat het een mooie kans is om hiermee aan de slag te gaan kan het zo zijn dat u niet de juiste expertise in huis heeft of simpelweg niet voldoende tijd. Vanuit mijn rol als HR Consultant wil ik u in deze situatie graag ondersteunen, adviseren en vooral ontlasten. Samen met u wil ik werken aan succes! Wat ik meeneem? Passie voor het vak, persoonlijke interesse in organisatie en medewerkers en een brede kennis van HR."

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram