Interim Management

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning op de HR-afdeling?

Heeft u problemen op uw HR-afdeling en kunt u snelle en tijdelijke ondersteuning gebruiken? Onze interim HR professionals helpen u graag. Door professionele en kundige interimmers met de juiste ervaring in te schakelen, blijft de kwaliteit en continuïteit van uw HR-afdeling gewaarborgd.
 

Onze interim professionals

Onze interim professionals worden voor diverse opdrachten ingezet. Dit kan zijn ter vervanging van zwangerschap, als extra ondersteuning tijdens organisatieveranderingen of als tijdelijke ondersteuning bij projecten binnen de organisatie.
 
Onze interim professionals zijn flexibel en beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om de organisatie draaiende te houden. We beschikken over professionals die op strategisch, tactisch en operationeel vlak inzetbaar. 

Bakker & Bosch in beeld

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: 

   

Zijn uw dossiers op orde

Goede dossiervorming is altijd belangrijk geweest maar met de nieuwe wetgeving per 1 juli (Wet Werk en Zekerheid) zal een goede opbouw van personeelsdossiers cruciaal worden. Wilt u weten of uw dossiers op orde zijn neem dan contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvende afspraak.

Wet Werk en Zekerheid

Door de komst van de WWZ is er een hoop veranderd. Wat de wijzigingen inhouden leest u hier.