Interim Management

Heb je problemen op jouw HR-afdeling en kun je snelle en tijdelijke ondersteuning gebruiken? Onze interim HR-professionals helpen je graag. Door het inzetten van professionele en kundige interimmers met de juiste ervaring, blijft de kwaliteit en continuïteit van uw HR-afdeling gewaarborgd.

Onze interim professionals
Onze interim professionals worden voor diverse opdrachten ingezet. Dit kan zijn ter vervanging van zwangerschap, als extra ondersteuning tijdens organisatieveranderingen of als tijdelijke ondersteuning bij projecten binnen de organisatie.
 
Onze interim professionals zijn flexibel en beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om de organisatie draaiende te houden. We beschikken over professionals die op strategisch, tactisch en operationeel vlak inzetbaar zijn.

   

   
 

Marijn van den Bosch
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  


 

HR Consultant


 
"Binnen jouw organisatie kun je te maken krijgen met interessante HR vraagstukken of projecten. Ondanks dat het een mooie kans is om hiermee aan de slag te gaan, kan het zo zijn dat je niet de juiste expertise in huis hebt of simpelweg niet voldoende tijd. Vanuit mijn rol als Senior HR Consultant wil ik jou in deze situatie graag ondersteunen, adviseren en vooral ontlasten. Samen met jou wil ik werken aan succes! Wat ik meeneem? Passie voor het vak, een brede kennis en ervaring van HR en persoonlijke interesse in de organisatie en de medewerkers"

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram