Verzuimbegeleiding


Iedereen is wel eens ziek en het werk is dan meestal goed op te vangen door collega's. Maar wat als het verzuim langer duurt en hierdoor werk blijft liggen, de druk op collega's en de leidinggevende toeneemt en u te maken krijgt met de verplichtingen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter (WvP)? Dan is een goede, actieve en correcte verzuimbegeleiding van essentieel belang. Een inefficiënte aanpak van verzuim kan namelijk leiden tot hoge (extra) kosten, frequent verzuim en een verzuimcultuur waarbij ook gezonde medewerkers overbelast raken en uitvallen. Reden genoeg om tijdig maatregelen te nemen tegen verzuim binnen uw organisatie, enkel verzekeren is namelijk niet voldoende!
 


Verzuimbegeleiding door Bakker & Bosch

Bij Bakker & Bosch helpen we u met het opstellen van een goed verzuimbeleid en zorgen we voor een correcte, kundige en actieve verzuimbegeleiding. We weten verzuim efficiënt en effectief aan te pakken zodat hoge of onnodige kosten en sancties van het UWV worden voorkomen. We bieden een verzuimbegeleiding die is afgestemd op de specifieke behoefte van uw organisatie, een maatwerk dienstverlening zodat we de best mogelijke resultaten weten te bereiken.

 
Contactpersoon

Henk de Bakker
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  


 

Personeel nodig?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.