« terug naar het overzicht

Bakker & Bosch sponsort Dance4Charity

11 november 2014

Op 15 november is het weer zo ver: het jaarlijks terugkerend fundraising evenement Dance4Charity oftewel feesten voor het goede doel! Het feest vind plaats op zaterdag 15 november 2014 en de opbrengsten zullen dit jaar naar het Jeugdsportfonds gaan. Het jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot en met 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. Ook wij van Bakker & Bosch HR diensten vinden de sportkansen voor kinderen erg belangrijk en daarom sponseren wij Dance4Charity. 

Heb jij zaterdag nog geen plannen en wel zin in een feestje? Ga dan snel naar de website van Dance4Charity en bestel je kaarten!

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.