« terug naar het overzicht

Mogelijk einde aan huidige premiekortingen

5 maart 2015
Staatssecretaris Wiebes van Financiën en minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid denken na om de huidige premiekortingen anders vorm te geven namelijk door een nieuwe stimuleringsmaatregel. De premiekortingen behalen niet het gewenste resultaat.

De premiekortingen hebben als doel het financieel aantrekkelijker maken van het aannemen van medewerkers uit kwetsbare groepen. Hierbij kan gedacht worden aan ouderen, arbeidsgehandicapten en jongeren. Echter blijkt dat kleine werkgevers niet altijd optimaal kunnen profiteren van deze premiekorting. Volgens de bewindslieden zit dit probleem in het systeem van de premiekortingen en is dit niet op te lossen. Om die reden onderzoeken het UWV en de Belastingdienst de mogelijkheden voor een nieuw systeem. Het voornemen is om een eventueel nieuw systeem per 1 januari 2015 in te laten gaan.

Lees hier het volledige artikel.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.