« terug naar het overzicht

Nieuwe minimumlonen per 1 juli

22 oktober 2014
De minimumlonen, die gelden voor elke werknemers tussen de 23 jaar en de AOW-gerechtigde leeftijd, worden elk jaar in januari en juli aangepast. Werknemers tussen de 22 en 15 jaar hebben recht op minstens een percentage van het minimumloon, dus ook het mininmumloon van die groep veranderd. Uw onderneming is op basis van de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag verplicht om haar werknemers minstens dit bedrag uit te betalen voor de gewerkte uren. Doet u dit niet? Dan kan er een hoge boete volgen van de  Inspectie SZW.  

Bedragen per maand, week en dag

In de onderstaande tabel vindt u de bedragen per maand, week en dag met de bijbehorende minimum(jeugd)lonen. Het uurloon dat u ten minste moet uitbetalen, moet u zelf berekenen. Dit doet u door het weekloon uit de onderstaande tabel te delen door het aantal uren per week dat in uw onderneming als volledig dienstverband geldt. Een wettelijk minimum uurloon geldt daarom niet.


 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram