« terug naar het overzicht

Ondernemers weer positief over werkgelegenheid

27 mei 2015
Alleen in de dienstverlening daalde het vertrouwen, dit ligt nog wel steeds boven nul. Dit maken CBS, Kamer van Koophandel, EIB, MKB Nederland en VNO-NCW onlangs bekend.

Het ondernemersvertrouwen in de motor- en autohandel ging van negatief naar positief. Als belangrijkste redenen worden een beter oordeel over de voorraden en een gunstige omzetverwachting genoemd. In alle sectoren, uitgezonderd de delfstofwinning is het ondernemersvertrouwen nu weer positief. Ook nam het vertrouwen in de groot- en detailhandel en in de bouw en industrie verder toe. Al met al een positief bericht!

Ook de vacature-indicator staat op de hoogste stand in ruim vier jaar. In de bouwsector is het aandeel bouwondernemers dat verwacht personeel aan te nemen sterk toegenomen. In de commerciële dienstverlening en de industrie is de indicator weliswaar afgenomen, maar nog wel positief.

Lees het originele bericht hier.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram