« terug naar het overzicht

Periodiek Medisch Onderzoek effectief inzetten

5 maart 2015
Werkgevers zien vaak het nut van een Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) niet in. Veel werkgevers kiezen er zelfs voor om het PMO niet aan te bieden ondanks dat het een verplichting is volgens de Arbowet. Hoe kun je ervoor zorgen dat een PMO wel een toegevoegde waarde heeft?

Veel werkgevers zien het PMO niet zitten vanwege de hoge kosten die ermee gepaard gaan en vaak komen er allerlei acties uit voort en vaak ontbreekt het aan middelen om er ook echt mee aan de slag te gaan.
Een paar goede redenen om wel een PMO uit te voeren is bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in hoe het gesteld is met je personeel, risicobeheersing en de kwestie van goed werkgeverschap. Je zou het PMO ook anders in kunnen steken waardoor het meer wordt ingezet als trigger tot zelfmanagement. 

Lees hier het volledige artikel met daarin onder andere tips over het triggeren van zelfmanagement.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram