« terug naar het overzicht

Re-integratiecoach: Je bent de drijfveer van je eigen traject

27 december 2017
Re-integratiecoach
 
Wat is coaching toch een mooi vak. Als re-integratiecoach loop ik, soms letterlijk, een stukje mee in het leven van een kandidaat. Mijn doel is om te zorgen dat deze persoon in beweging komt en zich aan het einde van het traject sterker voelt, bewust is van zijn/haar eigen kracht en van daaruit genoeg tools heeft ontvangen en verzameld om te starten met passende arbeid bij een nieuwe werkgever.
 

Hoe verloopt het intakegesprek met een re-integratiecoach?

Bij aanvang van het traject hebben we een intakegesprek, hierbij luister ik naar je verhaal. Geen oordelen, geen aannames. Ik kijk puur naar wie jij bent, waar je krachten en interesses liggen, wat je aandachtspunten zijn en hoe we dit traject vorm gaan geven. Tijdens het traject verliezen we de rechten en plichten zoals beschreven in De Wet verbetering Poortwachter van zowel werkgever als werknemer niet uit het oog. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de re-integratieverplichtingen nagekomen worden en streven we naar voorkoming van sancties.
 

Je doorloopt samen met de re-integratiecoach 5 fases

Gedurende het traject doorlopen we 5 fases. Hierin is er ruimte om stil te staan bij het verleden, de toekomst en wordt er aandacht besteed aan een stukje acceptatie, coaching op professioneel en sociaal gebied en toeleiding naar de arbeidsmarkt. Omdat ieder mens uniek is maken we van ieder traject maatwerk. Ik vind het belangrijk dat je leert te werken vanuit je eigen kracht, je bent de drijfveer van je eigen traject. We zetten samen een koers uit, ik stuur bij en geef je handvatten. Jij gaat aan het werk want uiteindelijk moet je het zelf doen, ook na het traject! 

Het coachen van kandidaten geeft mij ontzettend veel energie, welke ik op mijn beurt weer inzet voor de kandidaat en dat werkt!

Mijn vraag aan jou is dan ook: Goede voornemens voor 2018 of doen wat werkt?

Ik hoor graag van je!
 
Henk de Bakker
 
Contactpersoon:
Henk de Bakker
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909


 
    LinkedIn


 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram