« terug naar het overzicht

Wet Werk en Zekerheid

22 maart 2017

Wet Werk en Zekerheid

Vanaf 1 januari 2015 is de Wet Werk en Zekerheid, ook wel bekend als de WWZ, ingetreden. Een wet die is ontstaan om oneigenlijk gebruik van flexibele arbeid aan te pakken en ontslagrecht en de WW aan te passen aan de eisen en de wensen van de arbeidsmarkt van onze tijd en de toekomst, aldus minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.  

De WWZ brengt onder andere veranderingen met zich mee voor de loonuitsluiting, de aanzegtermijn, de proeftijd en het concurrentiebeding van contracten voor bepaalde tijd.

Wenst u hier meer informatie over te ontvangen, neem dan contact met ons op via info@bakkerenbosch.nl of via telefoonnummer 088-5550909.Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.