« terug naar het overzicht

Ziekteverzuim op laagste punt sinds 1996

27 maart 2015
In 2002 daalde het ziekteverzuim na de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter. Hierdoor werden werkgevers volledig verantwoordelijk voor de ziekteverzuimbegeleiding en re-integratie van zieke medewerkers. De laatste drie jaar is het ziekteverzuimpercentage verder gedaald, tot onder de 4 procent in 2014. Dit heeft mogelijk te maken met de economische situatie en het feit dat meer mensen zich zorgen maken om het behoud van hun baan.

Lees hier het volledige artikel.

Bakker & Bosch begeleidt organisaties m.b.t. verzuim, we treden op als verzuimbegeleider en helpen bij het opstellen van een goed verzuimbeleid en preventieve maatregelen. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.