Outplacementbureau in 's-Hertogenbosch

Outplacement bureau 's-Hertogenbosch
Outplacementbureau 's-Hertogenbosch

Op zoek naar een outplacementbureau in 's-Hertogenbosch? Bakker & Bosch begeleidt kandidaten een-op-een van de huidige functie naar een nieuwe baan buiten de huidige werkgever. Deze begeleiding is maatwerk; ieder mens is immers uniek. Maar er is een gezamenlijk doel: het vinden van een nieuwe baan bij een andere werkgever in een passende functie. Een baan die aansluit bij de wensen, talenten en kwaliteiten van de kandidaat.

 
Hoe vind je het geschikte outplacementbureau in 's-Hertogenbosch?

Wij vinden het belangrijk dat onze kandidaat en coach een wederzijdse klik met elkaar hebben. Daarom vindt er altijd vóór de start van een coaching traject een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we onder andere de doelen en de wederzijdse verwachtingen van het traject.  

 
Outplacement voor werknemers in 's-Hertogenbosch

Outplacement wordt ook wel ontslagbegeleiding genoemd. Op het moment dat je als werknemer onvrijwillig met ontslag bedreigd wordt kom je in de meeste gevallen in aanmerking voor een outplacementtraject of gelbedrag. In veel gevallen wordt gekozen voor het geldbedrag met het idee dat ze snel een baan zullen vinden. Echter valt dit vaak erg tegen mede door de dynamische arbeidsmarkt. Wij adviseren daarom ook altijd om eerst realistisch de kansen op de arbeidsmarkt in te schatten.

Klik hier voor meer informatie over outplacement en het outplacementtraject
 
Marijn van den Bosch
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  


 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: