Over ons

Over Bakker & Bosch HR Diensten 

Bakker & Bosch HR Diensten is een gerenommeerd human resource dienstverlener. We ontzorgen werkgevers op het gebied van HR, begeleiden werknemers bij hun professionele ontwikkeling en helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan.
 
Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. Organisatiedoelen en persoonlijke doelen stellen wij altijd centraal. Van daaruit werken we naar een passende oplossing toe.
 
We ondersteunen organisaties structureel of op project- of interim basis. Onze klanten zijn zowel grotere als kleinere organisaties die zowel nationaal als internationaal actief zijn binnen diverse vakgebieden, zoals: volkshuisvesting, food sector, retail, zorg, zakelijke dienstverlening, banken en verzekeringen en logistiek en productie.
 

Bakker & Bosch door de jaren heen

Bakker & Bosch is in 2008 opgericht door Dirk de Bakker en Marijn van den Bosch. Beiden waren daarvoor jaren actief in de recruitmentwereld. Daar merkten zij dat bedrijven zich vooral focussen op harde eisen zoals opleiding en werkervaring. Terwijl Dirk en Marijn juist de overtuiging deelden dat iemands competenties en persoonlijke motivatie net zo belangrijk zijn; als iemand écht iets wil, bereikt hij of zij dat ook.

In 2008 zijn we gestart met werving en selectie, in 2009 hebben we onze dienstverlening uitgebreid met uitzenden, detachering, HR consultancy, coaching, outplacement en 2e spoor re-integratie. Hierbij hoorde natuurlijk ook een uitbreiding van ons team en een groter kantoor.

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een fullservice HR-bureau en zijn 250 medewerkers via en voor Bakker & Bosch aan het werk. Deze medewerkers werken op locatie bij onze opdrachtgevers en bij ons op kantoor in Waalwijk.

Bakker & Bosch Group
Bakker & Bosch, Zorg-gericht en Vastgoed-talent zijn onderdeel van de Bakker & Bosch Group waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met déze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties. 

Bakker & Bosch HR Diensten in beeld! 
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: