Over ons

Bakker & Bosch HR Diensten is een gerenommeerde human resource dienstverlener. We ondersteunen werkgevers op het gebied van HR, begeleiden werknemers bij hun professionele ontwikkeling en helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan.
 
Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. Organisatiedoelen en persoonlijke doelen stellen wij altijd centraal. Van daaruit werken we naar een passende oplossing toe.
 
We ondersteunen organisaties structureel of op project- of interim basis. Onze klanten zijn zowel grotere als kleinere organisaties die zowel nationaal als internationaal actief zijn binnen diverse vakgebieden, zoals: volkshuisvesting, food, retail, zorg, zakelijke dienstverlening, banken en verzekeraars en logistiek en productie.


Bakker & Bosch door de jaren heen
Bakker & Bosch is in 2008 opgericht door Dirk de Bakker en Marijn van den Bosch. Beiden waren daarvoor jaren actief in de recruitmentwereld. Daar merkten zij dat bedrijven zich vooral focussen op harde eisen zoals opleiding en werkervaring. Dirk en Marijn hebben juist de overtuiging dat iemands competenties en persoonlijke motivatie net zo belangrijk zijn; als iemand écht iets wil, bereikt hij of zij dat ook.

In 2008 zijn we gestart met werving en selectie, in 2009 hebben we onze dienstverlening uitgebreid met uitzenden, detachering, HR consultancy, coaching, outplacement en 2e spoor re-integratie. Hierbij hoorde natuurlijk ook een uitbreiding van ons team en een groter kantoor.

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een full-service HR-bureau en zijn 250 medewerkers via en voor Bakker & Bosch aan het werk. Deze medewerkers werken op locatie bij onze opdrachtgevers en bij ons op kantoor in Waalwijk.

Bakker & Bosch group
Bakker & Bosch, Zorg-gericht en Vastgoed-talent zijn onderdeel van de Bakker & Bosch group, waarbinnen de ambities van mensen centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.
 

 


Wil je meer te weten komen over Bakker & Bosch?

Je leest hier alles over onze visie en kernwaarden.
 

Bakker & Bosch facts

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 

Whatsapp


Vragen? Stuur jouw bericht naar 
06  89 97 16 01

Neem contact op

Neem contact op met Bakker & Bosch HR Diensten