Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van Bakker & Bosch. We zien dit binnen onze organisatie als normaal, en niet als iets bijzonders. Daarom nemen we bij elke bedrijfsbeslissing de gevolgen op de maatschappij, milieu en onze organisatie mee. Zo is onze organisatie onlosmakelijk betrokken bij verschillende maatschappelijke projecten. Daarmee hopen we ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Welke thema's behandelt Bakker & Bosch
Naast het continue proces van arbeidsbemiddeling, waarbij we mens en organisatie met elkaar verbinden, zijn we bezig met thema's zoals vitaliteit & gezondheid, kennisdeling met middelbare scholieren en duurzaamheid. Wij zoeken naar een balans tussen People, Planet en Profit. Kortom, binnen de organisatie nemen we onze verantwoordelijkheid.


Dream4Kids
Een stichting waar wij mee samenwerken is Dream4Kids. Samen met hen hebben wij een aantal droomdagen georganiseerd voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Deze kinderen dragen een trauma met zich mee. Denk hierbij aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. De droomdag is onderdeel van hun professioneel behandelplan.

Vrijwilligerswerk
Bij Bakker & Bosch hebben wij zelfs in onze arbeidsvoorwaarden opgenomen dat je een extra vrije dag krijgt voor vrijwilligerswerk. Veelvuldig maken onze medewerkers hier gebruik van en ze zijn erg enthousiast. Op deze speciale dagen zetten zij zich voor de volle 100% in om er een groot succes van te maken. 
Sfeerimpressie droomdag Dream4Kids
 
     


Kom met ons in contact!
Onze organisatie staat altijd open voor nieuwe projecten of initiatieven. Dus heeft u een bedrijf, stichting of project waar wij u bij kunnen ondersteunen of helpen? Stuur dan gerust een mail naar info@bakkerenbosch.nl en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Bakker & Bosch facts

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram