Werken bij Bakker & Bosch HR Diensten

Werken bij Bakker & Bosch
 
Bakker & Bosch HR Diensten is een fullservice-bureau. We zijn dé Human Resource partner op het gebied van werving en selectie, uitzenden, human resource consultancy, coaching en re-integratie. We zijn er voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Werkgevers ontzorgen we op het gebied van HR en ondersteunen we op advies- interim- of projectbasis. Werknemers begeleiden we bij hun professionele ontwikkeling en helpen we bij het vinden van een passende baan.

Onze kracht zit in een persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: persoonlijk, high service, prestatiegericht, geïnteresseerd en specialistisch.

Bakker & Bosch HR Diensten is onderdeel van de Bakker & Bosch Group net als Zorg-gericht en Vastgoed-Talent. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met déze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.
 

Vacature: sales consultant

We zoeken een sales consultant die zich specifiek gaat toeleggen op de uitbreiding van onze uitzendactiviteiten. Word jij, net als wij, enthousiast van een uitdaging, nieuwe ontwikkelingen en groei van een organisatie en team?! Laat het ons dan weten. 
Meer informatie
 

Vacature: online marketing specialist

We zoeken een online marketing specialist die verder met ons gaat bouwen aan onze online activiteiten. Middels jouw toegevoegde waarde ga je de verschillende labels van de Bakker & Bosch Group ondersteunen door onze online en social media profilering te verbeteren, beter vindbaar te maken en onze naamsbekendheid te vergroten. 
Meer informatie
 

Vacature: recruiter / planner bij Zorg-gericht

Zorg-gericht maakt onderdeel uit van de Bakker & Bosch Group. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. We recruiten, adviseren en coachen binnen een diversiteit aan sectoren.

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau voor gekwalificeerde zorgprofessionals binnen de ouderen- en gehandicaptenzorg. Dagelijks werken wij met vele enthousiaste en gemotiveerde zorgverleners en ondersteunen wij zorgorganisaties door het hele land.

Wegens de succesvolle groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. De functie planner / recruiter is een veelzijdige functie waarbij je als schakel tussen zorgorganisaties en zorgprofessionals gaat optreden.
Meer informatie
 

Stage lopen bij Bakker & Bosch

Wij hebben vrijwel altijd ruimte voor stagiaires en bieden je hierbij de mogelijkheid eigen opdrachten te maken. In het geval van een onderzoek kunnen we samen bekijken welke vraagstukken voor ons beide interessant kunnen zijn zoals; een marktonderzoek, een business plan, het meewerken aan onze website, het commercieel beleid, of HR-vraagstukken. Daarnaast werk je mee in de dagelijkse werkzaamheden indien mogelijk. 
Meer informatie


Bedrijfsvideo: Bakker & Bosch HR Diensten

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: