Werken bij Bakker & Bosch HR Diensten

Wegens onze succesvolle groei zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega's die ons team komen versterken. Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons gezellige team bij Bakker & Bosch? Dat kan! We kijken graag samen met jou wat je sterke punten zijn en waar jij je graag op wil focussen. Wij bieden veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb je niet meteen de juiste ervaring? Wij hebben de kennis en delen deze graag met jou. Zit er een leuke vacature voor je tussen? Laat van je horen. 
 

Vacature


 
 
      

Met jouw HR expertise ondersteun jij onze klanten met lopende vraagstukken. Afhankelijk van de aard van de dienstverlening ondersteun jij klanten structureel of op projectbasis.
           
 
  

Als Recruitment Consultant ben jij de specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen het domein ‘Werving & Selectie’. Met de juiste informatie werf en selecteer jij de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Ondertussen beslis jij samen met het marketingteam welke online campagnes nodig zijn om de beste kandidaten aan te trekken. 
              
 

Als Recruitment Consultant RPO ga jij zelfstandig aan de slag en biedt maatwerk binnen het recruitment-proces van onze opdrachtgevers. Je proeft het beste van twee werelden. De ene dag ben jij aan het werk in huis bij onze opdrachtgever, de andere dag spar je samen met onze online marketeers voor de beste oplossing voor de klant.
   
 


 
      

Als Recruitment Consultant ben jij de specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen het domein ‘Uitzenden’. Met de juiste informatie werf en selecteer jij de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Ondertussen beslis jij samen met het marketingteam welke online campagnes nodig zijn om de beste kandidaten aan te trekken.
 
  

Als E-recruiter ga jij aan de slag voor alle labels binnen de Bakker & Bosch Group. De arbeidsmarkt kent voor jou geen geheimen. Met de juiste strategie en op basis van online arbeidsmarktdata ga jij actief ‘searchen’ en ‘sourcen’ naar de beste kandidaten. Hierbij durf jij af te stappen van de bekende paden en jij zet jouw creativiteit en innovatieve ideeën in om de beste resultaten te behalen.
           
 

Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan? Wij bieden jou de mogelijk-heid om kennis te maken met het recruitment vak. Onder de vleugels van onze Recruitment Consultants leer jij snel de juiste skills en kun je op niveau schakelen met échte professionals. En het mooie is: jij bepaalt zelf wanneer je dit doet.
   
         
     

Jij krijgt energie van het helpen van anderen. Jij ondersteunt, adviseert, beantwoordt vragen en ziet verbeterpunten. Zo zorg jij er samen met je team voor dat onze Recruitment Consultants hun werk optimaal kunnen uitvoeren.
 
 

Ter uitbreiding van ons marketingteam zoeken wij een Content marketeer die samen met het team unieke verhalen gaat vertellen. Heb jij de gave om elke doelgroep in te pakken met jouw verhaal? Met afwisselde en inspirerende content weet jij onze doelgroep(en) te boeien en te binden.
   
     
 

  

 


 
 

  

 


Persoonlijke groei
Elke ontwikkeling heeft een verhaal
 
Binnen Bakker & Bosch vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk, zowel onderling als met onze opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast werken wij aan onze ambities, persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van de organisatie. Wij geloven dat als je iets echt wilt en gemotiveerd bent je alles kunt bereiken wat je maar wilt. De benodigde kennis brengen wij je wel bij. Dus ben jij een enthousiaste doener, die graag een uitdaging aangaat en het vooral belangrijk vindt om er te zijn voor collega's, klanten en kandidaten? Dan pas jij goed in ons team!

 
                        
 


                             
        

Bedrijfscultuur
 
Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatie-lijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.
Kenmerken van ons DNA zijn: PersoonlijkHigh Service, Prestatiegericht, Interesse en Specialistisch.
 
Werken bij Bakker & Bosch betekent werken in een enthousiast en gedreven team. Iedere dag proberen we het maximale uit onszelf te halen, als persoon en als professional. We vinden het belangrijk om elkaar een helpende hand te bieden en samen Bakker & Bosch verder uit te bouwen. Wij werken hard. Maar we vieren onze successen nog harder!


 


 
Ons DNA

Wij geloven dat een organisatie succesvol is door haar mensen. We
geloven ook dat ieder mens uniek is. Door het samenbrengen van de juiste uniek mensen, ontstaan er goede matches die organisatie én mens laten groeien."

 
Verhalen van onze medewerkers


 
"Persoonlijk, open en vriendelijk zijn voor mij de sleutelwoorden waarmee ik Bakker & Bosch wil omschrijven. Dag in dag uit fiets ik met een grote glimlach naar mijn werk. Samen met hele fijne en betrokken collega's werken we kei hard voor hetzelfde doel. We hebben veel kennis en expertise in huis en dat maakt mij trots om voor deze organisatie te werken."


 
"Wat Bakker & Bosch uniek maakt is het sociale aspect binnen de organisatie. Je komt bij ons in een warm bad terecht. Je werkt eerder samen met vrienden dan met collega's. Daar komen natuurlijk ook de jaarlijkse uitjes bij kijken, die altijd legendarische momenten opleveren."
 

"Binnen Bakker en Bosch mag je zijn wie je bent. Ze hebben veel aandacht voor jou als persoon en geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ze vinden het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en waar jij energie van krijgt.  Bovendien is het teamgevoel sterk en beschikken we over stuk voor stuk kundige collega's om mee te sparren of kennis mee te delen."


 
Eva de Baar - de Bonth
Financieel medewerkster
Joost Willemse
Online Marketeer
Nicole den Otter
HR Consultant
 

 

Bakker & Bosch facts

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram