Werken bij Bakker & Bosch HR Diensten


Werken bij Bakker & Bosch HR Diensten
 

Bakker & Bosch HR Diensten is een full-service HR bureau. We zijn dé Human Resource partner op het gebied van werving en selectie, uitzenden, human resource consultancy, coaching en re-integratie. We zijn er voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Werkgevers ontzorgen we op het gebied van HR en ondersteunen we op advies- interim- of projectbasis. Werknemers begeleiden we bij hun professionele ontwikkeling en helpen we bij het vinden van een passende baan.

Onze kracht zit in een persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Kenmerken van ons DNA zijn: persoonlijk, high service, prestatiegericht, geïnteresseerd en specialistisch.

Bakker & Bosch HR Diensten is onderdeel van de Bakker & Bosch Group net als Zorg-gericht en Vastgoed-Talent. Binnen de Bakker & Bosch Group staan de ambities van mensen centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat een organisatie alleen maar succesvol kan zijn door het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Met deze visie werken we al jarenlang mee aan het succes van mensen en organisaties.
 

Wil jij graag onderdeel uitmaken van Bakker & Bosch?

Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons gezellige team bij Bakker & Bosch? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben namelijk een interne vacature open staan. Je vindt onze interne vacature hieronder. Klik op de link om de hele vacature te zien en direct te solliciteren. Hopelijk tot heel binnenkort!


- Planner/Recruiter bij Zorg-gericht 

- Medewerker backoffice (tijdelijk)


- Ervaren recruiter bij Vastgoed-talent 
 
- Allround Recruiter bij Bakker & Bosch
 
- Hbo stage Commerciële Economie
 


Stage lopen bij Bakker & Bosch

Wij hebben vrijwel altijd ruimte voor stagiaires en bieden je hierbij de mogelijkheid eigen opdrachten te maken. In het geval van een onderzoek kunnen we samen bekijken welke vraagstukken voor ons beide interessant kunnen zijn zoals; een marktonderzoek, een business plan, het meewerken aan onze website, het commercieel beleid, of HR-vraagstukken. Daarnaast werk je mee in de dagelijkse werkzaamheden indien mogelijk. Je leest hier meer over stage lopen bij Bakker & Bosch.


 


 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: