Recruitment Process Outsourcing bureau in Sprang-CapelleOp zoek naar een Recruitment Process Outsourcing bureau in Sprang-Capelle? Bakker & Bosch HR Diensten is een gerenommeerde human resource dienstverlener. We ontzorgen werkgevers op het gebied van HR, begeleiden werknemers bij hun professionele ontwikkeling en helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan.
 
Recruitment Process Outsourcing (RPO) bureau in Sprang-Capelle
Recruitment wordt meer en meer een paraplu waaronder specialisten met verschillende kennis acteren. De huidige krappe arbeidsmarkt vraagt specifieke kennis en ervaring om de juiste mensen te vinden. Naast onze werving en selectie activiteiten ondersteunen wij organisaties ook bij de inrichting van het recruitment proces of worden de recruitmentprocessen (gedeeltelijk) aan ons uitbesteed. Dit wordt ook wel RPO genoemd, dit staat voor Recruitment Proces Outsourcing.
 
Waarom zou je het Recruitment Process Outcourcing project uitbesteden?

  • Betere zichtbaarheid en vindbaarheid van de vacatures;
  • Vergroting en versterking van het employer brand;
  • Verbetering van candidate experience;
  • Snellere invulling van openstaande vacatures;
  • Flexibele kosten t.o.v. vaste kosten (eigen personeel);
  • Makkelijk in te spelen op pieken en dalen in de wervingsbehoefte;
  • Lagere recruitmentkosten (kosten per aanname);
  • Een groter bereik van kandidaten.   
Hoe gaat het in zijn werk?
Door gebruik te maken van RPO wordt de zoektocht naar nieuwe collega’s door Bakker & Bosch overgenomen. Hierbij analyseren we het gehele recruitmentproces en gaan we kijken waar verbetering te behalen is en wat wel of niet wordt uitbesteed. We analyseren de huidige processen, recruitmenttools en gaan deze optimaliseren voor uw organisatie. We brengen de wervingsbehoefte in kaart en gaan op basis daarvan een strategie bepalen, budgetten samenstellen en dan natuurlijk ook daadwerkelijk actie ondernemen om het gewenste resultaat te bereiken. Hierbij zorgen we voor dataverzameling en rapportages om vooraf opgestelde KPI’s te kunnen meten. Gedurende het proces kunnen we altijd op- en/ of afschalen zodat we kunnen inspelen op veranderingen in de wervingsbehoefte.
 
Geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Marijn van den Bosch op telefoonnummer 088 - 555 0909 of mail naar info@bakkerenbosch.nl. En samen bespreken we de mogelijkheden.  
 
Marijn van den Bosch
 
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: