Recruitment

In iedere organisatie liggen er vraagstukken op het gebied van recruitment. Bakker & Bosch is opgericht in 2008 en heeft door de jaren heen een sterk netwerk aan professionals en zakelijke relaties opgebouwd. We leveren maatwerk, voorzien onze opdrachtgevers gevraagd en ongevraagd van advies en houden rekening met specifieke wensen. Onze kracht ligt in een persoonlijke aanpak, waarbij we niet alleen kijken naar de “harde” functie-eisen, maar ook naar de intrinsieke motivatie van een kandidaat. Deze combinatie is naar onze mening de basis voor het maken van een succesvolle match! Bakker & Bosch staat klaar voor zowel werkgevers als werknemers.

Ben je een werkgever en wilt u meer weten over onze dienstverlening?Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook daar kunnen wij je (discreet) mee helpen.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram