Werkgevers

 

Bakker & Bosch voor werkgevers

Bij Bakker & Bosch werken we vanuit onze visie, ons DNA onderscheidt zich van onze concullega’s. We gaan voor een persoonlijke aanpak, waarbij we een oprechte interesse hebben in wat er speelt binnen uw organisatie. Ons idee van een partnership gaat verder dan alleen het invullen van een vacature. We streven naar een langdurige samenwerking door het versterken van elkaars business.

Onze ervaren consultants Weten Wat Werkt voor uw organisatie. We zijn flexibel, we leveren maatwerk, we leveren kwalitatief hoogwaardige diensten en we gaan voor het beste resultaat! 

Vaste medewerkers - Werving & Selectie
Door groei, vernieuwing of vervanging is het mogelijk dat u op zoek bent naar een nieuwe werknemer. Wij ondersteunen u bij dit zoekproces door de werving en selectie op ons te nemen. Nadat we goed inzicht hebben verkregen in uw vraag, de organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een passende kandidaat.
 
Tijdelijke medewerkers - Uitzenden
In vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of bij pieken in het werkaanbod, kunt u op zoek zijn naar tijdelijk personeel. Het inlenen van uitzendkrachten is dan een goede tijdelijke oplossing. Hierdoor beschikt u over flexibele medewerkers, bespaart u kosten, voorkomt u administratieve werkzaamheden en vermindert u risico’s. Wij beschikken over een ruim en divers bestand met flexmedewerkers die we op basis van uw wensen en behoeften in kunnen zetten.
 
Detacheren
Bent u voor een bepaalde periode of voor een bepaald project op zoek naar een tijdelijke medewerker? Aan de hand van uw wensen en behoeften op het gebied van kennis en ervaring selecteren wij een passende medewerker die u op projectbasis kunt inhuren.
 

Onze werkwijze

 1. Intake bij u op locatie
  Tijdens deze intake bespreken we de wensen en mogelijkheden waarbij we kijken naar het beoogde resultaat.
   
 2. Opstellen van de vacaturetekst
  Indien gewenst spreken we de vacaturetekst samen door, voordat we deze op diverse (online)kanalen publiceren. Door onze doelgroepenanalyse weten we wat de doelgroep in een vacaturetekst terug wil zien, hoe we ze kunnen triggeren en via welke weg we de doelgroep kunnen bereiken.
   
 3. Publiceren van de vacature en start proactieve werving
  Naast het publiceren van de vacature(s) gaan we ook actief op zoek naar de juiste kandidaat. Hierbij maken we gebruik van onze eigen database, het (persoonlijke) netwerk, diverse searchkanalen, de samenwerking met scholen en verschillende online marketing activiteiten.
   
 4. Het maken van een selectie
  De geselecteerde kandidaten nodigen we uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden op kantoor bij Bakker & Bosch of via videobellen.
   
 5. Voorstellen van kandidaten
  Indien wij een kandidaat passend vinden, stellen wij deze door middel van een CV en een evaluatierapport bij uw organisatie voor. Het evaluatierapport bestaat uit de persoonlijke bevindingen van onze consultant en een indicatie van de gewenste arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Zo is er op voorhand duidelijkheid en komt u niet voor verrassingen te staan. Uiteraard beslist u zelf om een kandidaat wel of niet uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.
   
 6. Inplannen van (vervolg)gesprekken
  Na het beoordelen van het CV en evaluatierapport besluit u om de kandidaat uit te nodigen. U geeft bij ons aan wanneer en via welke manier (op locatie of middels videobellen) u de kandidaat zou willen spreken. Wij zullen de afspraak, in overleg met de kandidaat, inplannen en aan u bevestigen. Op verzoek kunnen wij assessments organiseren.
   
 7. Contractonderhandeling
  Bij het voorstellen van onze kandidaten geven wij altijd een salarisindicatie van de kandidaat af. Hierdoor weet u op voorhand waar u aan toe bent. U kunt er voor kiezen om zelf het arbeidsvoorwaardelijk voorstel met de kandidaat te bespreken of u kunt het via de consultant van Bakker & Bosch HR Diensten laten verlopen. Iedere situatie is anders en wij voorzien u graag van persoonlijk advies. 
   
 8. Een nieuwe collega!
  Alles rond? Gefeliciteerd met uw nieuwe medewerker!

  Indien er is gekozen voor werving & selectie komt de kandidaat bij uw organisatie op contract te staan. In het geval van uitzenden of detachering wordt Bakker & Bosch wettelijk werkgever.
   
 9. Evaluatie
  We vinden het belangrijk om de samenwerking te bespreken. Daarnaast zijn we benieuwd of dat we de verwachtingen waar hebben kunnen maken. We nemen hiervoor contact met u op in de periode nadat de nieuwe collega is gestart.
   
 10. Volgen van de kandidaat
  In de eerste periode zullen we de kandidaat kortdurend volgen. We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe dat de kandidaat de procedure heeft beleefd en of dat de verwachtingen van de kandidaat zijn waargemaakt. 


Goed om te weten

 • We begeleiden onze kandidaten actief gedurende de gehele sollicitatieprocedure. Hierdoor kunnen wij snel met u schakelen op (potentiële) aandachtspunten en weten we de kandidaat te binden aan uw organisatie.
 • We houden u tussentijds op de hoogte van de voortgang.
 • Geen enkele vacature of organisatie is gelijk. Daarom gaan wij voor maatwerk. Bakker & Bosch heeft verschillende artificial intelligence tools tot haar beschikking. Hierdoor hebben wij inzicht in de meest actuele arbeidsmarktdata. In overleg met u passen we hier onze vacaturetekst, online marketing mogelijkheden én wervingsstrategie op aan. Door het maken van een doelgroep analyse weten we kandidaten efficiënt en effectief te bereiken.
 • We kunnen werven in uw naam (exclusiviteit), anoniem of onder de radar mocht een vacature van vertrouwelijke aard zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
 • Bij een exclusieve werving zetten wij extra gerichte marketingcampagnes in om een grotere doelgroep te bereiken (online en offline).
 • Indien gewenst kunnen onze consultants bij u op locatie worden ingezet. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het voeren van sollicitatiegesprekken of indien gewenst zelfs het gehele wervingsproces uit handen nemen (RPO). Klik hier voor alle morgelijkheden op het gebied van HR Consultancy.
   

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.