Werkgevers


Recruitment voor werkgevers

Op zoek naar de beste werknemers? Bakker & Bosch beschikt over een ruime selectie kandidaten die zowel vast, tijdelijk als projectmatig inzetbaar zijn. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren selecteren wij de beste werknemers. Daarnaast ondersteunen we u waar nodig, bijvoorbeeld door middel van payrolling. Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag vrijblijvend meer over onze dienstverlening.
 


Vast personeel  - werving & selectie

Door groei, vernieuwing of vervanging is het mogelijk dat u op zoek bent naar een nieuwe werknemer. Wij ondersteunen u bij dit zoekproces door de werving en selectie op ons te nemen. Nadat we goed inzicht hebben verkregen in uw vraag, de organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een passende kandidaat.
 


Tijdelijk personeel - Uitzenden

In vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of bij pieken in het werkaanbod, kunt u op zoek zijn naar tijdelijk personeel. Het inlenen van uitzendkrachten is dan een goede tijdelijke oplossing. Hierdoor beschikt u over flexibele medewerkers, bespaart u kosten, voorkomt u administratieve werkzaamheden en vermindert u risico’s. Wij beschikken over een ruim en divers bestand met flexmedewerkers die we op basis van uw wensen en behoeften in kunnen zetten.
 


Projecten - Detacheren

Bent u voor een bepaalde periode of voor een bepaald project op zoek naar een tijdelijke medewerker? Aan de hand van uw wensen en behoeften op het gebied van kennis en ervaring selecteren wij een passende medewerker die u op projectbasis kunt inhuren.

 

Personeel nodig?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.