Werkgevers

Bij Bakker & Bosch werken we vanuit onze visie. Ons DNA onderscheidt zich van onze concullega’s. We gaan voor een persoonlijke aanpak, waarbij we een oprechte interesse hebben in wat er speelt binnen jouw organisatie. Ons idee van een partnership gaat verder dan alleen het invullen van een vacature. We streven naar een langdurige samenwerking door het versterken van elkaars business.

Onze ervaren consultants Weten Wat Werkt voor jouw organisatie. We zijn flexibel, we leveren maatwerk, we leveren kwalitatief hoogwaardige diensten en we gaan voor het beste resultaat! 


Vaste medewerkers - Werving & Selectie
Door groei, vernieuwing of vervanging is het mogelijk dat je op zoek bent naar een nieuwe werknemer. Wij ondersteunen jou bij dit zoekproces door de werving en selectie op ons te nemen. Nadat we goed inzicht hebben verkregen in jouw vraag, de organisatie, de organisatiecultuur en de afdeling waar de vacature beschikbaar is, gaan wij op zoek naar een passende kandidaat.
 
Tijdelijke medewerkers - Uitzenden
In vakantieperioden, bij ziekte van vast personeel of bij pieken in het werkaanbod, kun je op zoek zijn naar tijdelijk personeel. Het inlenen van uitzendkrachten is dan een goede tijdelijke oplossing. Hierdoor beschik je over flexibele medewerkers, bespaar je kosten, voorkom je administratieve werkzaamheden en verminder je risico’s. Wij beschikken over een ruim en divers bestand met flexmedewerkers die we op basis van jouw wensen en behoeften in kunnen zetten.
 
Detacheren
Ben je voor een bepaalde periode of voor een bepaald project op zoek naar een tijdelijke medewerker? Aan de hand van jouw wensen en behoeften op het gebied van kennis en ervaring selecteren wij een passende medewerker die jij op projectbasis kunt inhuren.
 

Onze werkwijze

 1. Intake bij jou op locatie
  Tijdens deze intake bespreken we de wensen en mogelijkheden waarbij we kijken naar het beoogde resultaat.
   
 2. Opstellen van de vacaturetekst
  Indien gewenst spreken we de vacaturetekst samen door, voordat we deze op diverse (online)kanalen publiceren. Door onze doelgroepenanalyse weten we wat de doelgroep in een vacaturetekst terug wil zien, hoe we ze kunnen triggeren en via welke weg we de doelgroep kunnen bereiken.
   
 3. Publiceren van de vacature en start proactieve werving
  Naast het publiceren van de vacature(s) gaan we ook actief op zoek naar de juiste kandidaat. Hierbij maken we gebruik van onze eigen database, het (persoonlijke) netwerk, diverse searchkanalen, de samenwerking met scholen en verschillende online marketing activiteiten.
   
 4. Het maken van een selectie
  De geselecteerde kandidaten nodigen we uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden op kantoor bij Bakker & Bosch of via videobellen.
   
 5. Voorstellen van kandidaten
  Indien wij een kandidaat passend vinden, stellen wij deze door middel van een CV en een evaluatierapport bij jouw organisatie voor. Het evaluatierapport bestaat uit de persoonlijke bevindingen van onze consultant en een indicatie van de gewenste arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Zo is er op voorhand duidelijkheid en kom je niet voor verrassingen te staan. Uiteraard beslis jij zelf om een kandidaat wel of niet uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.
   
 6. Inplannen van (vervolg)gesprekken
  Na het beoordelen van het CV en evaluatierapport besluit jij om de kandidaat uit te nodigen. Je geeft bij ons aan wanneer en via welke manier (op locatie of middels videobellen) jij de kandidaat zou willen spreken. Wij zullen de afspraak, in overleg met de kandidaat, inplannen en aan jou bevestigen. Op verzoek kunnen wij assessments organiseren.
   
 7. Contractonderhandeling
  Bij het voorstellen van onze kandidaten geven wij altijd een salarisindicatie van de kandidaat af. Hierdoor weet jij op voorhand waar jij aan toe bent. Je kunt er voor kiezen om zelf het arbeidsvoorwaardelijk voorstel met de kandidaat te bespreken of je kunt het via de consultant van Bakker & Bosch laten verlopen. Iedere situatie is anders en wij voorzien jou graag van persoonlijk advies. 
   
 8. Een nieuwe collega!
  Alles rond? Gefeliciteerd met de nieuwe medewerker!

  Indien er is gekozen voor werving & selectie komt de kandidaat bij jouw organisatie op contract te staan. In het geval van uitzenden of detachering wordt Bakker & Bosch wettelijk werkgever.
   
 9. Evaluatie
  We vinden het belangrijk om de samenwerking te bespreken. Daarnaast zijn we benieuwd of dat we de verwachtingen waar hebben kunnen maken. We nemen hiervoor contact met jou op in de periode nadat de nieuwe collega is gestart.
   
 10. Volgen van de kandidaat
  In de eerste periode zullen we de kandidaat kortdurend volgen. We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe dat de kandidaat de procedure heeft beleefd en of dat de verwachtingen van de kandidaat zijn waargemaakt. 


Goed om te weten

 • We begeleiden onze kandidaten actief gedurende de gehele sollicitatieprocedure. Hierdoor kunnen wij snel met jou schakelen op (potentiële) aandachtspunten en weten we de kandidaat te binden aan jouw organisatie.
 • We houden jou tussentijds op de hoogte van de voortgang.
 • Geen enkele vacature of organisatie is gelijk. Daarom gaan wij voor maatwerk. Bakker & Bosch heeft verschillende artificial intelligence tools tot haar beschikking. Hierdoor hebben wij inzicht in de meest actuele arbeidsmarktdata. In overleg met jou passen we hier onze vacaturetekst, online marketing mogelijkheden én wervingsstrategie op aan. Door het maken van een doelgroep analyse weten we kandidaten efficiënt en effectief te bereiken.
 • We kunnen werven in jouw naam (exclusiviteit), anoniem of onder de radar mocht een vacature van vertrouwelijke aard zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
 • Bij een exclusieve werving zetten wij extra gerichte marketingcampagnes in om een grotere doelgroep te bereiken (online en offline).
 • Indien gewenst kunnen onze consultants bij u op locatie worden ingezet. Zij kunnen jou bijvoorbeeld helpen met het voeren van sollicitatiegesprekken of indien gewenst zelfs het gehele wervingsproces uit handen nemen (RPO). Klik hier voor alle morgelijkheden op het gebied van HR Consultancy.
   

Bakker & Bosch facts

Zoekt u een nieuwe collega?

Heeft u een vacature en wilt u graag ondersteuning bij de invulling? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
 

 

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van updates op het gebied van HR, meldt u dan aan via onderstaande button.

 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram