Werknemers

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, loopt je huidige contract af of zoek je als flexibele medewerker naar een nieuwe tijdelijke functie? Bakker & Bosch helpt je graag door samen met jou de functie te vinden die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan vacatures binnen diverse vakgebieden. Daarnaast heeft Bakker & Bosch door de jaren heen een stabiel netwerk opgebouwd dat ook in jouw voordeel kan werken. Tegelijkertijd hebben wij een ruime keuze uit ervaren professionals die jou graag helpen bij het vinden van de juiste job. Bakker & Bosch staat voor persoonlijk contact en bespreekt graag met jou de mogelijkheden.

Op zoek naar een vaste baan?
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of loopt je huidige contract af en ben je daarom op zoek naar een baan waarbij je een rechtstreeks dienstverband kunt aangaan? Bakker & Bosch helpt je graag door op zoek te gaan naar de functie en werkgever die het beste bij jou past. Bakker & Bosch heeft door de jaren heen een stabiel netwerk opgebouwd dat óók in jouw voordeel kan werken. 

Op zoek naar een tijdelijke baan?
Ben je op zoek naar flexibel werk of een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen? Dan zit je goed bij Bakker & Bosch. Wij Weten Wat Werkt. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar tijdelijke werknemers. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid, expertise en ervaringsjaren maken wij al snel een match.

Op zoek naar projecten voor een bepaalde periode?
Zoek je werk voor een bepaalde periode? Voor diverse opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers met specifieke kennis en ervaring die op projectbasis inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld ter invulling van een project of ter tijdelijke vervanging vanwege zwangerschapsverlof of ziekte. Op deze manier krijg jij én de zekerheid die je zoekt voor een bepaalde periode én de mogelijkheid om binnen een organisatie nieuwe kennis en ervaring op te doen. 

Op zoek naar werk als Freelancer/ZZP-er?
Ben je zelfstandige en zoek je opdrachten die passen in jouw vakgebied? Laat het ons weten. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar specifieke inzetbare kennis voor een bepaalde periode. Deskundige professionals worden dagelijks door Bakker & Bosch met opdrachtgevers aan elkaar verbonden. Vooraf wordt er uitvoerig met elkaar gesproken over jouw expertise, tariefstelling en beschikbaarheid.


Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 

Whatsapp


Vragen? Stuur jouw bericht naar 
06  89 97 16 01