Werknemers


Op zoek naar een vaste of tijdelijke baan?

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan vacatures binnen diverse vakgebieden.
 


Op zoek naar een vaste baan?

Wil jij een nieuwe uitdaging of loopt jouw contract af en zoek je daarom een nieuwe vaste baan? Wij helpen je graag door op zoek te gaan naar de functie en werkgever die het beste bij jou past.
 


Op zoek naar een tijdelijke baan?

Ben je op zoek naar flexibel werk of ter overbrugging van een bepaalde periode op zoek naar een tijdelijke baan? Dan zit je goed bij Bakker & Bosch. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar tijdelijke werknemers of flexmedewerkers.
 


Op zoek naar projecten voor een bepaalde periode?

Zoek je werk voor een bepaalde periode? Voor diverse opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers met specifieke kennis en ervaring die op projectbasis inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld ter invulling van een project of ter tijdelijke vervanging vanwege zwangerschapsverlof of ziekte. Op deze manier krijg jij én de zekerheid die je zoekt voor een bepaalde periode én de mogelijkheid om binnen een organisatie nieuwe kennis en ervaring op te doen.
 


Op zoek naar werk als Freelancer / ZZP-er?

Ben je zelfstandige en zoek je opdrachten die passen in jouw vakgebied? Laat het ons weten. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar specifieke inzetbare kennis voor een bepaalde periode.


 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 

Whatsapp


Vragen? Stuur jouw bericht naar 
06  89 97 16 01