Stage lopen bij Bakker & Bosch

Werken bij een erkend leerbedrijf Bakker & Bosch HR Diensten

Bakker & Bosch HR Diensten is een gerenommeerde human resource dienstverlener. We ontzorgen werkgevers op het gebied van HR, begeleiden werknemers bij hun professionele ontwikkeling en helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan.
 
Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. Organisatiedoelen en persoonlijke doelen stellen wij altijd centraal. Van daaruit werken we naar een passende oplossing toe.
 
We ondersteunen organisaties structureel of op project- of interim basis. Onze klanten zijn zowel grotere als kleinere organisaties die zowel nationaal als internationaal actief zijn binnen diverse vakgebieden zoals: volkshuisvesting, food sector, retail, zorg, zakelijke dienstverlening, banken en verzekeraars en logistiek en productie.


 

Bakker & Bosch HR Diensten biedt graag ruimte voor stagiaires:

Wij hebben altijd ruimte voor stagiaires en bieden hierbij de mogelijkheid om een eigen opdracht te maken. In het geval van een onderzoek bekijken we samen welke vraagstukken voor jou en voor ons interessant kunnen zijn zoals; een marktonderzoek, een businessplan, het commercieel beleid of uiteenlopende HR-vraagstukken. Daarnaast werk je mee in de dagelijkse werkzaamheden indien mogelijk. 

Volg je een studie in een van de volgende richtingen dan kunnen wij jou mogelijk een stageplek bieden bij ons op kantoor;
 • Bedrijfsadministratie
 • Human Recources
 • Marketing en communicatie
 • Commercieel/verkoop
 • Financieel/economisch
 • Backoffice (administratie) 
Wat verwachten wij van jou:
 • MBO, HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Als persoon ben je proactief en betrouwbaar;
 • Je bent accuraat, houdt van overzicht en werkt nauwkeurig;
 • Je beschikt over een echte teamspirit en wilt bijdragen aan een gezamenlijk doel;
 • Bij voorkeur woonachtig in Waalwijk of directe omgeving.
Wat kunnen wij jou bieden?
Je komt te werken in een informeel en enthousiast team dat gedreven is en graag resultaten wil neerzetten. We zijn collegiaal en verwachten dat ook van jou. We doen het samen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en kan meegroeien. De stagevergoeding zal in overleg worden afgesproken.

Ben je geïnteresseerd in een leuke en uitdagende stage bij Bakker & Bosch? Dan ontvangen wij graag een CV en ondersteunende brief met duidelijke motivatie.

 
Marijn van den Bosch - Bakker & Bosch


Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0900
 

 

Bakker & Bosch facts

Wat kun je voor ons betekenen?

Heb je interesse om bij ons stage te lopen? Dan kunnen wij jou bijvoorbeeld op onderstaande vakgebieden een stageplek bieden:

Human Resources


Recruitment


Backoffice

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Meet jouw directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Jan-Willen van Drunen
Anne Voets
Laurens Kuijs
  
Marijn van den Bosch
Marloes Schouten
Suzan Hamers
 
Marc Corman
Manon Reijnen
Dennis Vlot
Jeanneke Steenbergen
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram