JW

Even voorstellen...
Mijn naam is Joost Willemse, ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vrouw, 25 en zwanger van een meisje, in Waalwijk. En als echte Waalwijker ben ik al jaren trouwe supporter van RKC.

Mijn interesses gaan erg uit naar alles omtrent online marketing.
Zo ben ik in 2009 gestart met het maken van video’s voor YouTube waarop ik meer dan 20.000 abonnees heb kunnen binden en hebben er inmiddels al meer dan 22.000.000 mensen mijn video’s bekeken. Mede hierdoor help ik nu ook andere organisaties met het maken en inzetten van video. Daarnaast beheer ik verschillende Facebookpagina’s welke ook door enkele duizenden mensen worden gevolgd.

In januari 2017 ben ik bij Bakker & Bosch gestart als online marketeer. Hier houd ik mij voornamelijk bezig met het verbeteren van de vindbaarheid, conversieoptimalisatie en social media.

Het mooiste aan het werken bij Bakker & Bosch vind ik de persoonlijkheid van de organisatie, iedereen is betrokken met elkaar en iedereen wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Dit gevoel werd mij al direct duidelijk tijdens mijn sollicitatie op kantoor.