testvacature

Welke uitdaging hebben we voor jou?
Doordat onze collega intern de mogelijkheid heeft gekregen om door te groeien, zijn we op zoek naar versterking van ons recruitment team. Wil je onderdeel uitmaken van een enthousiast, gedreven en betrokken team? Vind je het leuk om een juiste match te maken tussen de behoefte van de klant en de capaciteiten van een kandidaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Recruitment consultant ben je een belangrijke schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten. Je hebt een bemiddelende, ondersteunende en coördinerende rol, waarbij je verantwoordelijk wordt voor een breed takenpakket.

Hierbij mag je onder andere aan de volgende werkzaamheden denken:

  • samenstellen en plaatsen van vacatures via diverse (digitale en sociale) media;
  • actief searchen van kandidaten via digitale (social) media, onze eigen database en via ons netwerk;
  • voeren van sollicitatiegesprekken, selecteren en voorstellen van geschikte kandidaten;
  • coördineren van sollicitatieprocedures en een duurzame relatie opbouwen met opdrachtgevers;
  • administratief verwerken van uitgevoerde werkzaamheden.

Jouw focus ligt op het werven en selecteren van kandidaten en het opbouwen van een duurzame klantrelatie, maar mocht je het leuk vinden om sales activiteiten op te pakken dan willen we hier altijd met jou in meedenken. We vinden het immers belangrijk dat jij helemaal op je plek zit en uitgedaagd wordt in je werk en in je persoonlijke ontwikkeling!

Waaraan dien je te voldoen?
Voor de functie van Recruitment consultant geven we de voorkeur aan je als..
  • je beschikt over HBO werk- en denkniveau en enige jaren werkervaring binnen een commerciële omgeving;
  • je als persoon flexibel, zelfstandig en betrouwbaar bent en een uitdaging niet uit de weg gaat;
  • je jezelf wilt ontwikkelen, verantwoordelijkheid neemt en een resultaat- en klantgerichte instelling hebt;
  • je goed kunt functioneren binnen een hectische en dynamische omgeving en snel kunt schakelen tussen de verschillende werkzaamheden;
  • je beschikbaar bent voor 36 - 40 uur per week;

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid die past binnen ons team. We vinden persoonlijkheid en aansluitende competenties belangrijker dan enkel directe werkervaring binnen een vergelijkbare functie. Waarom?! Omdat wij geloven dat als iemand iets wil, het in zich heeft en gemotiveerd is je kunt bereiken wat we willen. De benodigde kennis brengen wij je wel bij, wel vragen we ervaring binnen een commerciële omgeving. Daarnaast wil je samen met ons team meebouwen aan de groei van ons bedrijf!

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een enthousiast team van 8 collega’s die gedreven zijn en graag resultaten willen neerzetten. We zijn collegiaal en verwachten dat natuurlijk ook van jou. Samenwerken staat voor ons voorop en daarom ondersteunen we elkaar daar waar nodig, ook al brengt dat taken met zich mee waar jij niet altijd verantwoordelijk voor bent. We bieden een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en kan meegroeien. De arbeidsvoorwaarden zullen nader besproken worden en zijn afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Leuk om te weten: het werkplezier van onze medewerkers vinden we belangrijk waardoor we minimaal twee bedrijfsuitjes per jaar organiseren, in de pauzes actief zijn met tafelvoetbal en elke vrijdag de week afsluiten met een borrel. Om daarnaast ook te zorgen voor duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers gaan we 1x in de week (voor degene die het leuk vinden) naar de sportschool.
 


 
Waar kom je te werken?
Bakker & Bosch Group is een jong, snelgroeiend en betrokken bedrijf met 30 medewerkers. We zijn ambitieus en resultaatgericht, waarbij samenwerken en een duurzame klantrelatie voorop staan. We bieden een brede dienstverlening die zich richt op recruitment, Human Resource consultancy en re-integratie & outplacement.

Binnen recruitment houden we ons bezig met werving & selectie, uitzenden en detachering van personeel. Onze adviserende werkzaamheden richten zich op het optimaliseren en borgen van HR aangelegenheden zodat deze een bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen en veranderende omstandigheden. Onze klanten variëren van MKB bedrijven tot grote organisaties binnen een diversiteit aan sectoren.

Onze kracht zit in een persoonlijke en flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige medewerkers die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. Ons DNA is dan ook: Persoonlijk, High-Service, Prestatiegericht, Interesse en Specialistisch.

 Locatie
Waalwijk

Publicatiedatum
17.01.2020


 

 

Marloes Schouten
 
Contactpersoon

Marc Corman
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

 
This is the content that will display on DESKTOPS.
This is the content that will display on MOBILE DEVICES.

Sollicitatieprocedure