Vacature Senior Corporate Recruiter bij Bakker & BoschWat ga jij doen?

Recruitment is van essentieel belang binnen de Bakker & Bosch Group en door de groei die we doormaken zoeken wij jou voor de werving van nieuwe collega’s. Met jouw expertise word jij die kennispartner en specialist voor onze (interne) afdelingen.

Binnen de huidige arbeidsmarkt is het van belang om kritisch te kijken naar de recruitmentactiviteiten, -systemen en -processen. De behoefte van vandaag de dag kan volgende week zomaar weer anders zijn.
Als corporate recruiter ga je aan de slag met sourcing, searching, het benaderen van potentiële collega’s, het voeren van selectiegesprekken en het begeleiden van sollicitatieprocedures. Maar het gaat veel verder dan dat. Het hele proces van instroom en onboarding vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Dat betekent dat je na de werving zorgt voor het landen en begeleiden van de nieuwe collega. Je doet dit in samenwerking met de teamleider/manager van de afdeling. We vinden het ontzettend van belang dat iemand zich snel op zijn of haar gemak voelt en goed ingewerkt wordt.

Hierbij spar je samen met de afdeling HR over het onboardingsproces en zoek je continu naar verbeteringen. Jouw expertise zetten we in om nieuwe collega’s - die vaak weinig ervaring hebben - het recruitmentvak eigen te laten maken. Dit doe je onder meer door het opzetten en ontwikkelen van recruitmenttrainingen, workshops en e-learnings. Ben je ook bekend met recruitmentmarketing? Dat is mooi meegenomen, want die kennis zet je in voor onze labels. Verder ben je sparringspartner voor je collega’s van de marketingafdeling, die klanten ondersteunen met online campagnes.  “Jij kent als corporate recruiter onze wereld van binnen en van buiten. Het is belangrijk dat jij de markt begrijpt en innovatieve strategieën toepast in de praktijk.”Buiten dat denk je ook mee op strategisch niveau. Je gaat de organisatiestrategie vertalen naar een recruitmentstrategie, zodat we onze groei de komende jaren kunnen faciliteren. Deze strategie zet je om in een praktisch beleid. Een goed employer brand is cruciaal, daarmee positioneren we ons als interessante werkgever. Om de functie van corporate recruiter succesvol te laten zijn, ga je hier natuurlijk je bijdrage aan leveren. Hierbij spar je met directie en MT, onze marketingafdeling en geef je over en weer advies en ondersteuning aan elkaar.

Profielen waarmee je aan de slag gaat, zijn: bureaurecruiters (W&S, uitzenden of detacheren), RPO consultants, HR consultants, planners, recruitmentmarketeers maar ook alle ondersteunende vacatures op het gebied van onder andere finance en backoffice. In de werving richten wij ons op de competenties van mensen, dit betekent dat we ook collega’s aannemen met afwijkende achtergronden. Ervaring binnen het vak is namelijk niet allesbepalend maar competenties, motivatie en de wil om het te leren zijn dat wel.

Wij weten hoe belangrijk recruitment is, helemaal in de huidige arbeidsmarkt. Dit vraagt tijd en aandacht en dient op structurele manier aangepakt te worden. Jouw specialisme, ervaring, creativiteit en kennis van de markt is daarom onmisbaar en gaat een een bijdrage aan onze organisatie leveren.
 

 
 


Werken bij Bakker & Bosch
Bakker & Bosch in een notendop omschrijven is haast onmogelijk. Maar we gaan het toch proberen. Bakker & Bosch is een gerenommeerde human resource dienstverlener. We ontzorgen werkgevers op het gebied van HR, begeleiden werknemers bij hun professionele ontwikkeling en helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan.
 
Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. Organisatiedoelen en persoonlijke doelen stellen wij altijd centraal. Van daaruit werken we naar een passende oplossing toe.   
Interessante uitdaging?
 
 
  
 


 

 


 
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

 

Bakker & Bosch facts*

Wat ga jij doen?

     

Meet jouw directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Marijn van den Bosch
Margriet van Rikxoort
Marc Corman
Manon Reijnen
Agnes Lammering
Dennis Vlot
Jeanneke Steenbergen
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram