Content marketeer

 
Wij zijn ambitieus en daarom gaan wij onze organisatie verder uitbreiden. Hier hebben wij jouw hulp bij nodig. Een sterk groeiende klantenportefeuille, de krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen om een krachtig merk(verhaal), een ijzersterke communicatiestrategie en aandacht voor de employer brand van onze organisatie. 

Ter uitbreiding van ons marketingteam zoeken wij een Content marketeer die samen met onze vijf specialisten unieke verhalen gaat vertellen. Jij krijgt binnen het team alle ruimte en vrijheid om mee te bouwen aan onze organisatie en de merken en diensten op een vernieuwende manier onder de aandacht te brengen. Je neemt initiatief, durft af te stappen van de bekende paden en weet kennis uit de markt om te zetten naar kansen voor onze organisatie. Samen met het marketingteam zorg je ervoor dat wij uitblinken in alles wat we doen. 


“Online of offline, het maakt jou niet uit. Jouw content overstijgt het gewone. Je leeft je in, je vindt de essentie, je maakt het concreet en je tovert het om naar een boodschap of sprekend beeld die aansluit bij de juiste doelgroep.” 


Wat ga jij doen?

Heb jij de gave om elke doelgroep in te pakken met jouw verhaal? Met afwisselde en inspirerende content weet jij onze doelgroep(en) te boeien en te binden. Hoe die content eruitziet? Dat is wisselend per campagne. Op basis van onze kern- en merkwaarden bedenk jij rake teksten, verrassende fotografie of video, een e-book, infographics, een korte blog of verras ons met nieuwe ideeën. Dit hoef je natuurlijk niet allemaal alleen te doen. Je maakt onderdeel uit van een gedreven en professioneel team. Bij ons staat teamwork centraal. Niet alleen binnen het marketingteam, maar de gehele organisatie. Samen werken wij aan succes!  

Belangrijke aandachtspunten: 

  • Samen met het marketingteam ga jij bouwen aan de positionering, profilering en beeldvorming van onze groeiende en ambitieuze organisatie; 
  • Je bent mede-eigenaar van de contentkalender en creëert zichtbaarheid voor de organisatie en de merken, door het opzetten van (online) campagnes en inspirerende content
  • Je denkt mee over nieuwe ideeën en uiteenlopende marketingactiviteiten. Samen met jouw collega’s zet jij online- en offline marketingcampagnes op en zorg je voor een optimale interne samenwerking met collega’s van de andere afdelingen; 
  • Je gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de social-mediakanalen. Onder andere LinkedIn en Instagram zijn helemaal jouw ding. Jij weet vanuit de kernwaarden van de organisatie de juiste ‘tone of voice’ te pakken en hiermee fans te creëren; 
  • Je beheert samen met jouw directe collega’s de website, e-mailmarketing en de social kanalen en voorziet deze van relevante content voor de verschillende doelgroepen; 
  • Je volgt actief trends en ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar het marketingbeleid of de -strategie; 
  • Met het marketingteam ontwikkel en realiseer je nieuwe (marketing)diensten en -proposities voor de organisatie; 
  • Je bent een goede sparringpartner voor jouw directe collega’s en de Marketing Manager. 


“We zijn een club waar je gewoon jezelf kunt zijn. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de beste te blijven en topprestaties te leveren die onze doelgroep(en) verbluffen. We kunnen er niets aan doen, het zit nu eenmaal in ons DNA.Wij Weten Wat Werkt!” 


Wie ben jij? 

Wat is jouw geheim als Content marketeer? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. We zijn op zoek naar een persoon die past binnen onze organisatie en een goede aanvulling is voor het marketingteam. Een creatieveling met ‘liefde voor het vak’. Je hebt geen angst om jouw ideeën uiteen te zetten. Vanuit eigen initiatief, vertrouwen en vrijheid kom jij met verrassende ideeën en kansen voor de organisatie. En mocht je er even niet uitkomen? Niet getreurd. Je werkt nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen. Jij hebt een duidelijke visie en een grote voorliefde voor het vertellen van unieke verhalen. Wil jij binnen de Bakker & Boch group jouw stempel drukken? Breng jouw kennis en enthousiasme mee, dan ben jij een echte aanvulling voor het team.” 
 
 


Werken bij Bakker & Bosch

Bakker & Bosch in een notendop omschrijven is haast onmogelijk. Maar wij gaan het toch proberen. Bakker & Bosch is een gerenommeerde human resource dienstverlener. We ontzorgen werkgevers op het gebied van HR, begeleiden werknemers bij hun professionele ontwikkeling en helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan.
 
Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. Organisatiedoelen en persoonlijke doelen stellen wij altijd centraal. Van daaruit werken we naar een passende oplossing toe.
 
   
Interessante uitdaging?
 Ben jij enthousiast geworden van deze nieuwe vacature binnen onze organisatie? Neem vooral contact met ons op voor een kop koffie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

 
  
 


  


 
Contactpersoon

Jan-Willem van Drunen
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

 

Bakker & Bosch facts

Meet jouw directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Jan-Willen van Drunen
Joost Willemse
Iris Bruil
Laurens Kuijs
Jailani van der Kruk 
 
 

Ontmoet ons team!


We hebben een enthousiast team van professionals. We hechten veel waarde aan het realiseren van kwalitatieve en duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. We hebben kennis van zaken en helpen zowel organisaties als werknemers bij hun ontwikkeling en groei. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Benieuwd naar ons team?

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram