Ondernemende HR-Consultant
Wat ga jij doen?

Onze doelstelling is om onze HR consultancy organisatie verder uit te bouwen. Een sterk groeiende klantenportefeuille in combinatie met de marktontwikkelingen vraagt om externe HR expertise. Dit zorgt ervoor dat wij voor jou een nieuwe uitdaging hebben liggen. Wij hebben een diversiteit aan klanten die ieder hun HR vraagstukken en uitdagingen hebben. Hierbij ondersteun jij de ene klant met de dagelijkse HR zaken en help jij een andere klant met de implementatie van een nieuwe functioneringscyclus.
 
Met jouw HR expertise ondersteun jij onze klanten met lopende vraagstukken. Afhankelijk van de aard van de dienstverlening ondersteun jij klanten structureel of op projectbasis. Dit zijn bedrijven die geen HR medewerker in dienst hebben of waar de HR taken op verschillende plekken binnen de organisatie liggen. Wij bieden onze klanten hiervoor een HR-support dienstverlening. Deze dienstverlening is op basis van een vaste inzet per maand. Is er tijdelijke ondersteuning nodig of spelen er complexe HR vraagstukken dan ondersteunen we ook op interimbasis. Dit kan zijn als er bijvoorbeeld voor een vaste periode hulp nodig is voor de harmonisatie van de HR organisatie na een overname of voor het opvangen van zwangerschapsverlof. Hierbij komen uiteenlopende HR vraagtukken naar voren, waarvoor de juiste kennis binnen de organisatie niet in huis is. Jij biedt voornamelijk ondersteuning aan middelmanagement of directie, maar jij bent ook vraagbaak voor medewerkers. Daarnaast zal jij ook projecten oppakken en begeleiden. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten en implementeren van functionerings- en beoordelingscyclussen, het begeleiden bij disfunctionerings- en verbetertrajecten of het aanbrengen van structuur binnen de organisatie d.m.v. het opstellen van personeelsbeleid- en handboeken.
 
Naast de inhoudelijke HR werkzaamheden ben jij in staat om kennis te delen en zorg jij voor relatiebeheer. Jij houdt onze klanten proactief op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving en nieuwe trends binnen ons vakgebied. Daarnaast reik jij handvaten aan om de organisatie te verbeteren en de gewenste groei te faciliteren. Tot slot weet jij mogelijkheden te signaleren om onze dienstverlening verder uit te breiden.

Interim
Is er tijdelijke ondersteuning nodig of spelen er complexe HR vraagstukken, dan ondersteunen we ook op interimbasis. Dit kan zijn als er bijvoorbeeld voor een vaste periode hulp nodig is voor de harmonisatie van de HR-organisatie na een overname of voor het opvangen van zwangerschapsverlof. 

Succes maak je natuurlijk niet alleen! In deze functie werk jij nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in, zodat onze klanten op de best mogelijke manier geholpen worden.
 

Groeipad...     

 

Werken bij Bakker & Bosch
Bakker & Bosch HR Diensten in een notendop omschrijven is haast onmogelijk. Maar wij gaan het toch proberen. Wij zijn een gerenommeerd HR consultancy en bemiddelingsbureau voor professionals. Onderdeel van de Bakker & Bosch Group. Hierdoor krijg jij in één klap 30 nieuwe (mega leuke!) collega’s erbij. Bakker & Bosch heeft al meer dan 12,5 jaar ervaring en heeft in de tussentijd een sterk netwerk opgebouwd binnen een diversiteit aan organisaties, variërend van klein MKB tot grote internationale organisaties.
 
Wij ondersteunen de organisatie structureel, op project,- of interim basis. Wij treden voor klanten op als (externe) HR collega’s of wij zorgen ervoor dat onze HR expertise wordt ingezet om de organisatie op projectbasis te verbeteren. Onze werkwijze typeert zich als pragmatisch, to-the-point en effectief. Wij zijn geen rapporten schrijvers, maar wij willen met onze dienstverlening maatwerk leveren en een toegevoegde waarde bieden aan de organisatiedoelen van onze klanten.


 
 


 
Interessante uitdaging?
 
 
  
 


 
 
Marloes Schouten
 
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

 

Bakker & Bosch facts*

Meet jouw directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Marijn van den Bosch
Ilse in 't Zandt
Marloes Schouten
Nicole den Otter
Suzan Hamers
 
 

Collega Marloes


 
''Nadat ik bij Bakker & Bosch begonnen ben als Recruitment consultant heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen als HR consultant. Daarom ga ik nog elke dag met enorm veel plezier en energie naar mijn werk. Ze kijken met veel aandacht naar jou als individu en spelen in op je persoonlijke kracht en ambities. In de rol van HR consultant ondersteun en adviseer ik niet alleen onze klanten op het gebied van HR, maar werk ik ook veel samen met alle interne collega’s!''

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 

Whatsapp


Vragen? Stuur jouw bericht naar 
06  89 97 16 01