Online Marketing manager

  
Wij hebben de ambitie om te groeien en onze organisatie verder uit te bouwen. Een sterk groeiende klantenportefeuille op HR gebied, de krappe arbeidsmarkt en de huidige marktontwikkelingen vragen om een gedegen online marketingbeleid en het opbouwen en communiceren van de Employer Brand van onze organisatie. Als advies, kennis en bemiddelingsorganisatie is de inzet van online (content)marketing en relatiemanagement vandaag de dag té belangrijk. Wij zoeken een enthousiast online marketingtalent die samen met onze vier marketingspecialisten unieke verhalen gaat vertellen. Een regisseur, een aanvoerder die écht het verschil gaat maken. Van tactisch tot operationeel en van acuut tot de lange termijn. Jij hebt een duidelijke visie over onze toekomstige online marketingstrategie. 
 
Onze huidige marketingspecialisten hebben een goede basis gelegd. Aan jou de taak om de regie te pakken en dit fundament verder uit te bouwen. Samen met het marketingteam ga jij ervoor zorgen dat de machine op volle toeren loopt. 

 
 
Wat ga jij doen?

Als Online Marketing manager word jij onderdeel van het managementteam en heb jij een leidende rol in de positionering, profilering en beeldvorming van onze groeiende en ambitieuze organisatie. In jouw rol ontwikkel jij het online marketingbeleid van onze organisatie en bedenkt de juiste online marketingstrategie – al dan niet in samenspraak met de andere managementleden. Aan jou de taak om dit beleid te implementeren, uit te dragen en onze collega’s hierin mee te nemen, te overtuigen, te beïnvloeden en te inspireren. Samen met jouw marketingteam voer jij het online marketingbeleid uit en zorg je ervoor dat wij uitblinken in alles wat we doen.
 
Belangrijke aandachtspunten:
  • Analyseren en optimaliseren van de huidige (marketing)processen
  • Ontwikkelen van een online marketingbeleid gebaseerd op onze huidige processen, beleidspeilers en de huidige online marketingontwikkelingen
  • Strategisch en tactisch implementeren van het online marketingbeleid in de praktijk
  • Je stelt een onderbouwd marketingbudget op, bewaakt dit budget en waar nodig stuur je actief bij
  • Je volgt actief trends en ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar het online marketingbeleid of de -strategie
  • Met de afdeling ontwikkel, stimuleer en realiseer je nieuwe (marketing)diensten en -proposities voor de organisatie
  • Door jouw ervaring, bevlogenheid, coaching en vakkennis laat jij ieder individu binnen het marketingteam tot grote hoogte groeien.
  • Borgen van de juiste kwaliteit en bezetting van de afdeling, toezien op prestatie collega’s
  • Opleiden en evalueren van (individuele) prestaties van jouw marketingteam
  • Goede sparringpartner voor het management 
Gezien de compactheid van onze afdeling ben je hands-on en steek je zelf ook graag de handen uit de mouwen. Dus je bedenkt, stuurt aan maar voert ook uit, samen met het team. Je ontwikkelt en denkt mee over nieuwe ideeën en uiteenlopende online marketingactiviteiten. Samen met jouw collega’s zet jij online- en offline marketingcampagnes op en zorgt voor een optimale interne samenwerking met collega’s van de andere afdelingen.
 
Wie ben jij?
We zijn op zoek naar een creatieveling met vakkennis in de online marketingwereld en die de marketingafdeling bij de hand neemt. Jij bent iemand die strategisch en tactisch denkt, jij brengt structuur aan en stippelt de juiste toekomstvisie uit. De korte interne lijntjes zorgen ervoor dat je direct van toegevoegde waarde bent. Bovenal zijn we een club waar je gewoon jezelf kunt zijn. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de beste te blijven en topprestaties te leveren die onze klanten verbluffen. We kunnen er niets aan doen, het zit nu eenmaal in ons DNA. Wij Weten Wat Werkt!


  

Werken bij Bakker & Bosch
Bakker & Bosch in een notendop omschrijven is haast onmogelijk. Maar wij gaan het toch proberen. Bakker & Bosch is een gerenommeerde human resource dienstverlener. We ontzorgen werkgevers op het gebied van HR, begeleiden werknemers bij hun professionele ontwikkeling en helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan.
 
Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. Organisatiedoelen en persoonlijke doelen stellen wij altijd centraal. Van daaruit werken we naar een passende oplossing toe.


 
 


 
Interessante uitdaging?
 
 
  
 


 
 
Marloes Schouten
 
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

 

Bakker & Bosch facts

Meet jouw directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Jan-Willen van Drunen
Joost Willemse
Iris Bruil
Laurens Kuijs
Jailani van der Kruk 
 
 

Whatsapp


Vragen? Stuur jouw bericht naar 
06  89 97 16 01