Recruitment Consultant - RPO


Wat ga jij doen?

Als Recruitment Consultant RPO ga jij zelfstandig aan de slag en biedt maatwerk binnen het recruitmentproces van onze opdrachtgevers. Je proeft het beste van twee werelden als Recruitment Consultant RPO.  De ene dag ben jij aan het werk in huis bij onze opdrachtgever, de andere dag spar je samen met de online marketeers van Bakker & Bosch voor de beste oplossing voor de klant. Onze organisatie is stevig aan het groeien en daarom zijn wij op zoek naar ervaren recruiters om onze RPO dienstverlening verder uit te bouwen.

De krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Dat betekent dat jouw specialisme, creativiteit en kennis van de markt enorm belangrijk is. Meer dan ooit!  


“Jij kent als Recruitment Consultant onze wereld van binnen en van buiten. Het is belangrijk dat jij de markt begrijpt en innovatieve strategieën toepast in de praktijk.”


Recruitment wordt meer en meer een paraplu, waaronder specialisten met verschillende kennis en expertise acteren. De huidige krappe arbeidsmarkt vraagt specifieke kennis en ervaring om de juiste kandidaten te vinden. Daarom ondersteunen wij organisaties naast onze werving & selectie activiteiten ook bij de inrichting van het hele recruitmentproces of nemen wij zelfs de recruitmentprocessen over. Met jouw expertise word jij die kennispartner en specialist voor onze opdrachtgever. In de huidige arbeidsmarkt zal blijvend kritisch gekeken moeten worden naar de huidige recruitmentsystemen & -processen. De behoefte van vandaag de dag kan volgende week weer anders zijn. Jij beoordeelt en adviseert continue onze opdrachtgever om zo optimaal mogelijk te blijven presteren.

Ondertussen ga jij ook op zoek naar de juiste kandidaten voor de opdrachtgever. Je werft en selecteert en voert bijbehorende intakegesprekken. Samen met het marketingteam beslis jij welke online campagnes nodig zijn om de beste kandidaten aan te trekken. Het gaat jou niet om het 'snel scoren'. De focus ligt op het bouwen van duurzame relaties voor de lange termijn, waarbij de kandidaat en de opdrachtgever centraal staan.

Naast de inhoudelijke dienstverlening ben jij in staat om vakkennis te delen en zorg jij voor relatiebeheer. Jij houdt onze opdrachtgevers actief op de hoogte van trends en (markt)ontwikkelingen binnen het vakgebied. Jij reikt handvaten aan om de recruitmentprocessen te verbeteren en de gewenste resultaten te behalen. Tot slot weet jij mogelijkheden te signaleren om onze RPO dienstverlening verder uit te breiden.

 
“Recruitment is een vak van ups en downs. Toch weet jij met jouw doorzettingsvermogen en creativiteit de juiste kandidaten te bereiken. En niet alleen te bereiken, maar ze ook aan de opdrachtgever te verbinden.”


Het behalen van succes doe je natuurlijk niet alleen! In de functie van Recruitment Consultant werk jij nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in, zodat onze klanten en kandidaten op de best mogelijke manier geholpen worden. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.

 

 
 


Werken bij Bakker & Bosch
Bakker & Bosch in een notendop omschrijven is haast onmogelijk. Maar wij gaan het toch proberen. Bakker & Bosch is een gerenommeerde human resource dienstverlener. We ontzorgen werkgevers op het gebied van HR, begeleiden werknemers bij hun professionele ontwikkeling en helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan.
 
Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. Organisatiedoelen en persoonlijke doelen stellen wij altijd centraal. Van daaruit werken we naar een passende oplossing toe.

   
Interessante uitdaging?
 
 
  
 


  


 
Contactpersoon

Margriet van Rikxoort
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

 

Bakker & Bosch facts*

Meet jouw directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Marijn van den Bosch
Margriet van Rikxoort
Marc Corman
Manon Reijnen
Agnes Lammering
Dennis Vlot
Jeanneke Steenbergen
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram