Recruitment Consultant - Werving & Selectie


Wat ga jij doen?

Als Recruitment Consultant ben jij de specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling, binnen het domein Werving & Selectie. Jij werft en selecteert de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Je bezoekt regelmatig onze opdrachtgevers en weet wat zij belangrijk vinden. Met de juiste informatie ga jij aan de slag met het werven van de juiste kandidaat. Je brengt de doelgroep in kaart en gaat op basis van arbeidsmarktdata online en binnen je netwerk actief op zoek naar de beste match. Om de geschikte kandidaten te vinden, (her)schrijf je vacatureteksten toegespitst op de juiste doelgroep. Ondertussen beslis jij samen met het marketingteam welke online campagnes nodig zijn om de beste kandidaten aan te trekken.

De krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Dat betekent dat jouw specialisme, creativiteit en kennis van de markt enorm belangrijk is. Meer dan ooit!
 

“Jij kent als Recruitment Consultant onze wereld van binnen en van buiten. Het is belangrijk dat jij de markt begrijpt en innovatieve strategieën toepast in de praktijk.”


Je krijgt een tweedelig takenpakket: enerzijds ben je verantwoordelijk voor het werven van de juiste kandidaten en het voeren van bijbehorende intakegesprekken, anderzijds adviseer jij onze opdrachtgevers. Het gaat jou niet om het 'snel scoren'. De focus ligt op het bouwen van duurzame relaties voor de lange termijn, waarbij de kandidaat en de opdrachtgever centraal staan.

Jij snapt als geen ander dat een kandidaat niet klakkeloos van baan switcht. Evengoed snap jij ook dat de opdrachtgever op zoek is naar het ontbrekende puzzelstukje in de organisatie. In jouw rol is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat een kandidaat of opdrachtgever zoekt, voordat je kunt bepalen wat de beste match is. In een persoonlijk gesprek ga jij op onderzoek uit. Elke kandidaat of opdrachtgever die je spreekt heeft een eigen verhaal. En dat is nu precies wat jij interessant vindt. Je bent altijd benieuwd naar (persoonlijke) verhalen en je laat niet los totdat je weet wat iemand precies zoekt. Bij Bakker & Bosch zijn wij namelijk niet vies van gezonde dosis nieuwsgierigheid. Elke dag ga je op zoek naar de perfecte verbinding tussen jouw kandidaten en de opdrachtgever.


 “Recruitment is een vak van ups en downs. Toch weet jij met jouw doorzettingsvermogen en creativiteit de juiste kandidaten te bereiken. En niet alleen te bereiken, maar ze ook aan de opdrachtgever te verbinden.”


Succes maak je natuurlijk niet alleen! In de functie van consultant Recruitment werk jij nauw samen met collega’s, waarmee jij kunt sparren, kennis deelt en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij specifieke kennis en expertise in, zodat onze klanten en kandidaten op de best mogelijke manier geholpen worden. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.


 
 


Werken bij Bakker & Bosch
Bakker & Bosch in een notendop omschrijven is haast onmogelijk. Maar wij gaan het toch proberen. Bakker & Bosch is een gerenommeerde human resource dienstverlener. We ontzorgen werkgevers op het gebied van HR, begeleiden werknemers bij hun professionele ontwikkeling en helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan.
 
Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. Organisatiedoelen en persoonlijke doelen stellen wij altijd centraal. Van daaruit werken we naar een passende oplossing toe.

   
Interessante uitdaging?
 
 
  
 


  


 
Contactpersoon

Margriet van Rikxoort
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

 

Bakker & Bosch facts

Wat ga jij doen?

Meet jouw directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Marijn van den Bosch
Margriet van Rikxoort
Marc Corman
Manon Reijnen
Agnes Lammering
Dennis Vlot
Jeanneke Steenbergen
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 

Whatsapp


Vragen? Stuur jouw bericht naar 
06  89 97 16 01