Recruitment talent, bijbaanWat ga jij doen?

Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan? Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met het recruitment vak. Onder de vleugels van onze Recruitment Consultants leer jij snel de juiste skills en kun je op niveau schakelen met échte professionals. Je brengt de doelgroep in kaart en gaat op basis van arbeidsdata online actief op zoek naar de beste kandidaten. En het mooie is: jij bepaalt zelf wanneer je dit doet.

 
Wij bieden jou de kans om het recruitment vak te leren kennen; wij leiden je op, je leert snel nieuwe vaardigheden en kan op niveau schakelen met professionals.”


Als recruitment talent kun jij in jouw vrije tijd alvast de fijne kneepjes van kwalitatief en effectief recruiten leren. We bieden jou de kans op een bijbaan die direct van jouw cv afspat. Je ondersteunt onze recruitmentclub en jij bepaalt zelf wanneer je dit doet. Wij begrijpen dat je studie nou eenmaal niet in vaste dagen in te delen is. Ideaal om kennis te maken met de wereld van recruitment dus. Je gaat tussen de examens door, tijdens schoolvakanties of in de avonduren actief searchen naar de beste kandidaten. Je brengt de doelgroep in kaart en gaat op basis van arbeidsmarktdata online en binnen je eigen netwerk actief op zoek naar de beste match voor onze opdrachtgevers. Je beoordeelt het cv van de kandidaat en ondertussen plan jij samen met de Recruitment Consultant een afspraak in voor een intakegesprek.

De krappe arbeidsmarkt en de huidige (markt)ontwikkelingen vragen ons om anders naar het vak te kijken. De arbeidsmarkt raakt steeds meer uit balans. Daarom groeien de uitdagingen en kansen van recruitment mee. Dat betekent dat jouw creativiteit, innovatieve ideeën en doorzettingsvermogen enorm belangrijk zijn. Meer dan ooit!


 “Recruitment is een vak van ups en downs.  Je durft daarom af te stappen van de bekende paden en met jouw creativiteit en innovatieve ideeën vind jij de beste kandidaten.


Het behalen van succes doe je natuurlijk niet alleen! Jij werkt nauw samen met collega’s, waarmee je kunt sparren en successen viert. Samen behandel jij opdrachten en zet jij alles op alles om onze klanten en kandidaten op de best mogelijke manier te helpen. Niks is te gek, we hebben veel specialisten in huis die op alle vlakken kunnen helpen.


 
 


 


 Werken bij Bakker & Bosch
Bakker & Bosch in een notendop omschrijven is haast onmogelijk. Maar wij gaan het toch proberen. Bakker & Bosch is een gerenommeerde human resource dienstverlener. We ontzorgen werkgevers op het gebied van HR, begeleiden werknemers bij hun professionele ontwikkeling en helpen werkzoekenden bij het vinden van een passende baan.
 
Iedere organisatie én iedere persoon is uniek. Wij zijn ervaren in het omgaan met en het schakelen tussen verschillende organisaties, personen en hun vraagstukken. Daarnaast durven we anders te denken om tot de beste maatwerkoplossingen te komen. Organisatiedoelen en persoonlijke doelen stellen wij altijd centraal. Van daaruit werken we naar een passende oplossing toe.

   
Interessante uitdaging?
 
 
  
 


  


 
Contactpersoon

Margriet van Rikxoort
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

Bakker & Bosch facts*

Wat ga jij doen?

Meet jouw directe collega's

Ben je benieuwd wie jouw directe collega's worden? Bekijk snel hun LinkedIn-profiel.
 

Marijn van den Bosch
Margriet van Rikxoort
Marc Corman
Manon Reijnen
Agnes Lammering
Dennis Vlot
Jeanneke Steenbergen
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via:
 

Facebook
LinkedIn
Instagram