Vacature: Accountmanager Zuidwest Nederland

KTBA biedt een wereldwijde unieke, hoogstaande, internationale dienstverlening op het gebied van industriële voedselveiligheid, compliance en opleidingen. KTBA levert kwaliteitszorg op het hoogste niveau. Dit realiseren zij bijvoorbeeld door de inzet van hun consultants op projecten van specificatiebeheer en procesoptimalisatie tot tijdelijk kwaliteitsmanagement. Zij kunnen antwoord geven op alle complexe vraagstukken op het gebied van wetten, regels en normen en ook managen zij kennisintensieve en specialistische kwaliteitsprojecten. 
 

Functie omschrijving: Accountmanager Zuidwest Nederland

Voor de salesafdeling binnen de Business Unit People in Food zijn wij op zoek naar een accountmanager. Het salesteam bestaat uit 5 bevlogen en betrokken collega’s met ieder zijn eigen kwaliteiten. Samen vormen zij de sleutel tot het succes van deze afdeling. Graag willen zij een collega toevoegen aan hun team die net zo gedreven is als zij dat zijn. Je bent niet alleen een sparringpartner voor je collega’s maar ook voor je klanten. Samen ga je op zoek naar de oplossing voor het betreffende vraagstuk die speelt bij een klant. Je laat de klant meedenken in de verschillende mogelijkheden en je laat hem daarin zelf de keuze maken voor de oplossing die het beste bij hem past. 

Je bent o.a. verantwoordelijk voor het zelfstandig opzetten en beheren van acquisitie- en salesactiviteiten. Daarnaast bezoek je ook bestaande klanten om potentiële additionele omzet te genereren en signaleer je kansen waarop ingespeeld kan worden om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen en activiteiten verder uit te breiden (cross selling). Je focust je niet enkel op het leveren van 1 dienst maar verdiept je in de klant. 

Je krijgt hierbij de ruimte en het vertrouwen om zelfstandig invulling te geven aan je functie. 
 

Functie eisen: Accountmanager Zuidwest Nederland

We vinden het belangrijk dat deze functie goed aansluit op jouw kennis en ervaring. Dat werkt voor beide kanten het beste. Daarom vragen we minimaal 5 jaar ervaring binnen een sales functie gericht op het leveren van diensten en waarbij acquisitie je niet onbekend is. Je hebt ervaring op het gebied van consultative selling. Als persoon ben je commercieel vaardig, stressbestendig en beschik je over een groot oplossend vermogen. Om in deze rol succesvol te zijn verwachten we dat je klant- en resultaatgericht bent en deuren durft te openen. Je bent initiatiefrijk, tactisch georiënteerd, inventief en je weet de juiste prioriteiten te stellen. Om goede resultaten te kunnen bereiken is het samenstellen van een goed accountplan op je lijf geschreven, zodat je op een gestructureerde en onderbouwde manier sales activiteiten kunt ontplooien. Je bent woonachtig in de regio Zuidwest Nederland en minimaal voor 32 uur per week beschikbaar.
 

Arbeidsvoorwaarden: Accountmanager Zuidwest Nederland

KTBA besteed veel energie in de ontwikkeling van hun medewerkers. Zo zijn er inhoudelijke salesteambijeenkomsten en vier keer per jaar komen ze met alle 180 collega’s samen tijdens de People in Food-dagen. Tijdens deze dagen gaat het om ontmoeten, kennisdelen en vooral gezelligheid. Zij bieden je een zeer zelfstandige functie waarin jij echt het verschil kunt maken. Uiteraard zullen ze starten met een gedegen inwerkprogramma zodat je de diensten en de organisatie goed leert kennen. Daarnaast kan je uiteraard beschikken over een tablet, laptop, smartphone, company car en een marktconform salaris.

Locatie
Kaatsheuvel


Solliciteer Bekijk hier al onze vacatures
 
 Contactpersoon:
 Agnes Lammering
 info@bakkerenbosch.nl
 088 - 555 0909

 
    Facebook
 
    LinkedIn
 
    E-mail

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: