Vacature: Administrateur / Boekhouder in Werkendam

Vacature: Administrateur / Boekhouder


Onze opdrachtgever ontwikkelt, personaliseert, distribueert en levert oplossingen voor de diervoederindustrie. Met ongeveer 40 enthousiaste medewerkers werken ze dagelijkse samen aan de groei van de organisatie. Het is een internationale speler met . Binnen het bedrijf is er ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Het huidige team bestaat uit een Hoofd Finance, drie Administrateurs en twee Controllers. Om dit team te versterken en de kwaliteit van dienstverlening ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen zijn we op zoek naar een Administrateur / Boekhouder (32-40 uur).  
 

Functie omschrijving van de Administrateur:

Als Administrateur heb je een uitdagende functie en ben je verantwoordelijk voor meerdere nationale en internationale administraties. Je zorgt ervoor dat alle financiële administraties kloppend zijn en dat belanghebbende afdelingen geadviseerd worden over de juiste invoer en verwerking van gegevens.

Jouw takenpakket bestaat uit:
  • juist en tijdig inboeken van gegevens;
  • op juistheid controleren van informatie en benodigde autorisaties;
  • verzorgen van fiscale aangiftes
  • coördineren van de loonadministratie;
  • verzorgen van de maand, kwartaal en jaarrapportages;
  • begeleiden van accountants bij de jaarlijkse interim- en eind controle.

Om ervoor te zorgen dat alle financiële werkzaamheden succesvol uitgevoerd kunnen worden houd je jezelf op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en vertaal je deze veranderingen door in je werk. 
 

Functie eisen van de Administrateur:

Om de functie succesvol te kunnen uitvoeren heb je aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt tevens een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in een financiële richting, zoals Bedrijfseconomie of Accountancy. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Persoonlijke eigenschappen:
  • Je bent communicatief sterk en weet belanghebbenden te voorzien van een goed advies;
  • Je bent zelfstandig, maar vindt het ook belangrijk om in teamverband te werken;
  • Je hebt oog voor detail, bent accuraat en resultaatgericht;
  • Je weet prioriteiten te stellen, bent stressbestendig en bovendien gedreven! 
 

Arbeidsvoorwaarden van de Administrateur:

Als Administrateur heb je een afwisselende en verantwoordelijke functie. De opdrachtgever biedt veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je krijgt voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Daarnaast bieden ze uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Je komt te werken in een informeel, ambitieus en gezellig team. 

Locatie
Werkendam
 
 
 
 
Marloes Schouten
 
Contactpersoon

Marloes Schouten
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: