Vacature: Adviseur arbeidsmarktcommunicatie in 's-Hertogenbosch

Vacature: adviseur ardbeidscommunicatie


Wil je werken voor een snelgroeiende en toonaangevende speler binnen de entertainmentindustrie? Weet jij met jouw ervaring te zorgen voor een vernieuwende recruitmentstrategie en weet jij als geen ander een optimale ‘candidate experience‘ neer te zetten?

Bij onze opdrachtgever staat ambitie en de beste klantbeleving centraal! Door het leveren van de juiste kwaliteit, perfecte gastheerschap en een compleet aanbod zijn ze een toonaangevende speler in de entertainment branche.

Door de groei van de organisatie willen ze het huidige recruitmentteam uitbreiden met een adviseur die zich specifiek richt op arbeidsmarktcommunicatie. Doordat dit binnen de organisatie een nieuwe functie is krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.  
 

Functie omschrijving van de adviseur arbeidsmarktcommunicatie 

Als Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie maak je onderdeel uit van een gedreven en enthousiast recruitment team. Op een doelgerichte en pro-actieve wijze ga je op zoek naar de juiste collega’s waarbij je het bestaande netwerk weet te onderhouden en uit te breiden. Je stelt jaarplannen op en geeft vorm aan een vernieuwende en breed gedragen recruitmentstrategie met onder andere de focus op employer impact en employee relationship management. Uiteraard ben je sparringpartner voor de “hiring managers” als het gaat om wervingsvraagstukken en adviseer je hen in de breedste zin van het woord waarbij de ‘candidate experience’ centraal staat. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en je bepaalt in samenwerking met de afdeling Marketing de recruitment marketing strategie.
 

Functie eisen van de adviseur arbeidsmarktcommunicatie 

Spreekt het functieprofiel jou aan en herken je jezelf in onderstaande punten? Wij komen graag met jou in contact om de vacature en de organisatie verder toe te lichten.

Je bent in het bezit van een afgerond HBO diploma, bijvoorbeeld in de richting Human Resource Management of Communicatie. Je hebt in de afgelopen jaren ervaring opgedaan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en bent toe aan een tweede/derde stap in je carrière. Tijdens deze opgedane ervaring ben je actief bezig geweest met het opstellen van recruitment strategieën en employer branding.

Je bent een geboren netwerker en het geeft jouw energie om in contact te komen met nieuwe mensen. Je beschikt hiervoor over uitstekende communicatieve vaardigheden, hebt kennis van de arbeidsmarkt en weet precies via welke social mediakanalen je de juiste mensen weet te bereiken. Je bent doortastend, organisatorisch sterk en je hebt een proactieve instelling! 
 

Arbeidsvoorwaarden van de adviseur arbeidsmarktcommunicatie 

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en verantwoordelijke baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Je hebt een mobiele functie waarin je veel vrijheid krijgt om zelf met eigen ideeën te komen. Daarnaast hechten zij veel waarde aan de ontwikkeling en groei van medewerkers. Je komt te werken in een informeel en betrokken team binnen een ambitieuze organisatie.

Het betreft een functie waar je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt in het uitvoeren van de functie. Daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste medewerker. 

Locatie
's-Hertogenbosch
 
 
 
 
Marloes Schouten
 
Contactpersoon

Marloes Schouten
info@bakkerenbosch.nl
088 - 555 0909

  

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons dan nu via: