Vacature: Afbouw monteur - Salaris: €2.400 - Tilburg

Onze opdrachtgever houdt zich op landelijk niveau bezig met het monteren van diversen brandwerende producten om gebouwen en bouwwerken aan de gestelde voorschriften te laten voldoen. Het is een kleine en hechte organisatie met een informele sfeer waar je de kans krijgt om het vak te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.
 

Functie omschrijving van de afbouw monteur:

Als zelfstandig buitendienst monteur ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het installeren van talloze constructies in de meest uiteenlopende bouwwerken. Het betreft brandwerende materialen. In deze buitendienst functie werk je de eerste periode samen met een ervaren monteur. Door jouw technisch inzicht en verantwoordelijkheidsgevoel weet jij de klanttevredenheid te vergroten.
 

Functie eisen van de monteur afbouw:

  • Je bent gemotiveerd en in staat om zelfstandig te werken 
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. 

Persoonlijke eigenschappen
  • Je kunt goed samenwerken; 
  • Je bent technisch onderlegd en klantgericht 
  • Je bent gedisciplineerd: je houdt je strikt aan de bedrijfsspecifieke regels op het gebied van veiligheid 
  • Je bent zelfstandig 
  • Je houdt je aan je afspraken en komt uiteraard op tijd! 

Het is een pré als je in het bezit bent van een VCA Certificaat of bent bereid om deze te behalen. Dit wordt geheel door ons vergoed.
 

Arbeidsvoorwaarden van de afbouw monteur:

De opdrachtgever biedt een uitdagende en verantwoordelijke baan waarin geen één dag hetzelfde is. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Daarnaast bieden zij uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris van plusminus €2.400.

Locatie
Tilburg
 
 
 

Aanmelden kandidaat

Wil jij dat wij op zoek gaan naar een vacature die bij jou past? Meld je dan aan via onderstaande button.
 

Vacatures

Ben jij op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? Bakker & Bosch helpt je graag bij het vinden van de baan die écht bij jou past. We hebben een breed aanbod aan verschillende vacatures van monteur tot accountmanager en van recruiter tot marketeer.
 
 

Contactpersoon: Ninouche Henry

Ninouche Henry